Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront

Xbox
Star Wars: Battlefront
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    318
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av erik805

Inskickad av erik805 den 30/06 -05 21:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet utkämpar du flera krig som finns i alla star wars filmerna. Du är en vanlig soldat i fronten (där av namnet) som ska ta över baser =command posts och vinna planeter. Till din hjälp har du granater och laser pistoler/gevär eller andra specialvapen. Det finns olika "spelverisioner" i spelet tex: Historical campaign där du kör planeterna i ordning, Galactic qoncuest där du vinner planeter med "planetbonusar" tex: en jedi kämpar vid din sida. Så finns det instant action där du gör en banlista över vilka banor du vill spela.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker spelet är mycket mycket bra, det är nog det bästa jag har spelat. För nu kan man ju vara det vanliga soldater i fronten och sköta erövrandet själv. Men så nu kan ju jedierna också vara med. Men det kan vara lite svårt att koppla upp sig till nätet om man är ovan (som jag). Kontrolerna är toppen.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra tycker jag eftersom det inte blir så många "grafikbuggar" som på andra spel. Spelkännslan är verkligen toppen särskilt när man flyger med stora rymdskepp eller liknande. Ljudet är ju glasklart tycker jag, eller det kanske beror på vilka högtalare man har. Hållbarheten är mycket bra det med jag spelar det 6 timmar varje dag typ.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8