Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Xbox
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    20 oktober 2003
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    233
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Speltest av hl2

Inskickad av hl2 den 03/05 -06 19:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Ssx3 är ett snowbords spel. Det är ett bra spel. Det finns Peak 1 & Peak2 & Peak 3 til.ex Peak 1 det är en bergsdel det är den lättaste Peak i hela spelet i varenda Peak finns det olika grejer man kan köra Race Freestyle och Slopestyle . När man vinner ett Race eller Freestyle så får man pengar då ska man tänka på och slösa lite pengar. Man kan köpa snygga kläder förbättring och låtar och nya tricks och kartkort och filmer och massa andra grejer.
Men så fort man har slösat pengar är det bäst att skaffa nya genom att vinna.
Min favorit gubbe är Moby.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att det var ett fantastikt spel man kunde hålla på i många timmar utan att tröttna.Om man tröttnade på att spela race kan man spela freestyle om man tröttnade på båda kan man gå och kolla på kläder man har köpt eller vad man kan köpa eller tricks man måste har lite pengar men varje gång jag har pengar så slösar jag direkt för det finns så mycket och köpa så man kan inte vänta. Första gången jag spelade ssx3 var hos min kompis det var han som visade mig den och jag tyckte direkt att jag måste skaffa mig ett sånt spel. Jag köpte min xbox bara för ssx3 och halo2 jag tycker att den var värt varenda öre så passa på och köp.

Betyg till spelet
Grafiken var i perfekt på kläderna på utsiktet på karaktären det är typ som att det är en film och du styr karaktären.
En klar Tia.
Samma sak med spel känslan helt perfekt man tror nästan att man är in i spelet när man krokar då kommer det vibrationer och det kommer eksakt när man krokar inte för inte efter eksakt när man krokar.
En klar Tia.
Ljudet är helt perfekt.Man väljer vilken låt man vill från de låtarna du har eller så låter du radiokanalen Radio Big spela låtar.
En klar Tia.
Hållbarheten är perfekt varje gång jag måste kasta soporna eller äta lunch eller sova så är det svårt och gå i från Tv:n.
En klar Tia

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10