Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Xbox
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    20 oktober 2003
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    233
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Pontus_1994_ den 22/05 -06 18:24

Ett bra tips att göra om ni vill att det ska gå fort att varva spelet, det gick för mig iallafall, då gör du så att man kan ju välja mellan freestyle och race, ta freestyle dom är mycket lättare är att klara massa race.

Några bra hopp: Först tar jag alltid lite dåligare tricks i början för det är ju så att man helst ska göra samma hopp en gång, om man använder det hela tiden under ett freestylelopp så för man inte lika mycket poäng. Det är bra att använda knapparna pil till höger och L (left) så är det bra att använda pilen neråt och L (left).

För att få in mycket poäng när man kör såna banor som man bara ska hoppa på backar och sen  i målet ska man hålla ut hoppen länge, fast om du bara gör en volt när han står rakt upp och snurrar runt ska du släppa ungefär där själva svängen längst ut på kanten kommer, fast om du gör snabba hopp så kan du hålla i knapparna nästan ända tills du landar.

Det finns bonusar i att ta när man åker freestyle, det går och ta gånger 10, 5 och 2 och så går det även att ta pengabuntar typ. Som är värda ca 2 till 10 tusen. Det är inte så att om man har 25.000 när man börjar hoppa och om man tog 2X diamanten så är det inte totala poängen som dubblas utan det är bara det hoppet som du gjorde just när du tog den som räknas.

Det går att slå till folken som åker om man tävlar i race, då gör du så att du håller i R (right) eller L (left) det beror på vilket håll du vill att dom ska flyga ut, det är så skönt att få in en riktig träff, det var en som låg först en gång när jag spelade och jag låg nästan sist, så använde jag min turbo och åkte fram och smällde till honom precis innan mål så jag kom först och han kom sist.


Hoppas att mina tips hjälpte er. :)

Fusket har betyget 7.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.