Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Xbox
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    20 oktober 2003
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    233
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av James003 den 15/03 -05 18:20

På detta spel så finns det peak 1, 2 och 3. Peak är alltså såna saker som gör att man får nya banor. Som när man klarar peak 1 så får man peak 2 som innehåller nya banor. Men på peak 1 race så vet jag ett tips som gör att banan går mycket fortare.
Peak 1 / race / Metro-City
När man startar på Metro-City ska du svänga höger direkt när du startar så kommer du komma bland två hus gör egenom där så kommer det gå fortare. Vid första kurvan så ska du åka på stången så kommer du komma till en skylt där det står SSX3 åk in i den och kör rakt fram. När du kommigt en bit fram så ska det ha kommigt en bro över dej kör bara under och fortsätt vägen fram så kommer du snart komma till vanliga vägen där du ser ett gult hopp, kör på det så kommer du till en ny väg som bara går rakt fram. När du kommet till vanliga vägen igen och ser att du ska svänga höger gör inte det åk in i SSX skylten till vänster och ha mycket fart så kommer du upp till ett tak kör bara rakt fram så kommer du till ett nytt hopp kör på det så finns en sak där ovanför taket ta den så får du mer trix poäng när du hoppar. När du har gjort det och landar kommer kommer det en ny stång så kommer du märka att det är en bra genväg. Kör nu valiga banan fram tills du kommer till hopp men kör inte på det åk vänster så
kommer du på en ny stång när du är av det ska du ha väldigt mycket fart och åka snett till höger på hoppet så kommer du komma on i ett fönster som är en väg in till huset. Kör där ¨så kommer du flyga av det snart då kommer du till vanliga vägen igen kör klart den tills du kommer till små hopp vid slutet av banan så kör du i mitten så kommer du till en smal väg som kommer att ta mycket fart in i mål.

Fusket har betyget 5.17 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

0754 den 15/12 -06 19:25
jag är jätte jätte bra på race så ni vet!!

hellcat_0000 den 18/08 -09 13:49
jag e grym på race men du visste väl inte att det finns en teleporter på den banan N00B

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.