Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spy Hunter

Xbox
Spy Hunter
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 mars 2002
  • Utvecklare
    Midway, Point of View
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 22/05 -05 17:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en spion med mål att infiltrera en kriminel liga, på vägen dit så kommer du att få många problem. Det hela börjar med att du får träna på en bana som har byggts just för det ända målet att tråna dig och andra spioner. Du kommer att få en bil som du sedan kommer att få ha genom hela spelet, den bilen kommer när det behövs att bli en motorcykel för att bli mindre och svårare och träffa när den är för skadad. När du måste ut på vaten så kan båda bilen och motorcykeln bli vatten fordon. Och du kommer att få nya vapen hela tiden, min personliga favorit där är misilerna som har ganska stor effekt på på skadorna som man får, men var inte för nära när du skuter för du kan du med bli skadad av splitret från den.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet starkt, fast det är svårt att klara en bana helt så man kan spela två player på den sen. Men det spelar ingen roll för det är kul ändå. Du får hela tiden nya vapen som du får andvända på fienderna, spräng dom med missilerna vet ja det är roligast. Nåt annat som är kul chikenrun på bana två ett måste för alla som ha spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är det inget större fel på, men det är så ovanligt så jag tror inte att så många i sverige har det och missar detta fina jobb som dom faktiskt har gjort.
Spelkänslan är inte så bra för man har överdrivet bra grep så det blir lite för lätt för att vara sant.
Ljudet är helt okej ni måste höra hur det låter när man spelar det, tyvär är det är lite tråkigt när man inte har nån eller nåt att spräng/skuta på.
Hållbarheten är jätte bra för man tröttnar inte på det.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5