Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Heroes

Xbox
Sonic Heroes
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 februari 2004
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    119
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8

Speltest av Fiifty

Inskickad av Fiifty den 15/07 -06 12:11

Handling / story / vad man gör i spelet
På detta spel finns det 4 team, och dessa team är: Team Sonic (Sonic, Tails, Knuckle) Team Rose (Amy, Big, Cream) Team Dark (Shadow, Omega, Rouge) Team Chaotix (Espio, Vector, Charmy, Cheese)

Efter ett tag hade Sonic trott att han hade besegrat Eggman. Så han tog all sin tid på att leta efter Eggman's onda planer. Medans Tails och Knuckle upptäckt vad hans plan är, och skyndar sig och berättar till Sonic.

Shadow letar efter sina minnen, och Rouge efter Eggman's skatt, och Omega vill hämnas Eggman för att han har hela tiden gömt han i ett rum helt själv.

Espio och hans vänner får helt plötsligt ett hemligt brev av en mystisk man som gav dom uppdrag. Lyckades dom klara dessa uppdrag skulle dom få pengar.

Amy letar efter Sonic, och Cream letar efter Cheese syster, Big letar efter Froggy. Och tillsammans sammarbetar dom att leta efter sina vänner.

Med dessa team ska du besegra Eggman och hans onda planer.

Vad jag tycker om spelet
Förut gillade jag inte så värst mycket Xbox, men efter ha sett ett sånt spel, så gillar jag det. Sonic Heroes är bästa spelet till Xbox. Spelade spelet flera gånger, och fortsätter. Klarat den flera gånger men ändå roligt. Team Dark är så himla starka, kan inte sluta att använda dom i allt på spelet. Detta är ett spel du helt klart borde testa och såklart, spela.

Betyg till spelet
Grafiken är i världsklass! Helt bra grafik, enligt mig så är det en av dom bästa grafiken i världen. Spelkänslan är strålande, spelet är helt roligt. Ljud, den är okej, men skulle faktsikt villa ha bättre av Sega. Hållbarheten är bra, ganska okej. Finns bättre dock. Spelet är i världsklass, rättare sagt, bättre på Xbox finns det inte.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8