Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Silent Hill 4: The Room

Xbox
Silent Hill 4: The Room
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 september 2004
  • Utvecklare
    Konami, KCET
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.7

Speltest av NathaLena

Inskickad av NathaLena den 09/10 -05 21:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kommer att spela Henry som i flera nätter drömt konstiga och oförklariga drömmar. Sedan dess har Henry inte kunnat komma ut ur sin lägenhet. Alla fönster är igenstängda och ytterdörren är fastkedjad och låst. Henry försöker leta runt i lägenheten efter ledtrådar så han kan komma ut. Sedan märker han att det är ett hål i badrumsväggen. Hålet leder till en annan värld, en annan dimension.
Första världen är ett tunnelbanestation.
Spelet innehåller flera olika banor, bland annat, Skogsvärlden, vattenfängelsevärlden och lägenhetsvärlden.

Vad jag tycker om spelet
När jag spelade Silent hill 4 första gången så kröp det i skinnet på mig hela tiden. Man var på helspänn, trodde att det skulle hända något läskigt hela tiden. Och det gjorde det.
Jag gillar det här spelet mycket. Det är välgjort och bättrats mer från de första spelen. Det är mer genomtänkt med mer detaljer och klurigheter. Det är mer känsla.

Betyg till spelet
Nästan allt med spelet är underbart. Ljud och musik är läskigt bra. Grafik är på topp, det är äckligt verkligt i filmsekvenserna. Det är tre olika svårihetsgrader, men fastän man har det lägsta så kan man sitta i evigheter med samma sak och klura ut. Spelet har en bra hållbarhet. Det mindre bra är att man till slut kan bli less på att man inte förstår, att det blir för svårt att komma nånstans. Men man måste bara vara skarp i huvudet och tänka på alla detaljer och möjligheter.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10