Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shrek 2

Xbox
Shrek 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 juni 2004
  • Utvecklare
    Luxoflux, Inc.
  • Antal ägare
    94
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.5

Speltest av Wammp

Inskickad av Wammp den 22/11 -09 11:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är karaktären shrek eller någon av hans kompisar. Ni ska klara av banor genom att göra små uppdrag åt de tre små grisarna t.ex. Och ni ska slå er igenom banorna genom att döda sniglar och riddare. På de första banorna får man ha Shrek och Fiona men senare i spelet byts Shrek och Fiona ut mot andra karaktärer t.ex stora stygga vargen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är fartfyllt och roligt små uppdragen är roliga och ganska lätta. Det är bra att man får vara andra karaktärer än bara shrek och fiona. Bra spel att spela med kompisar för man har väldigt roligt. När man kommer till hjälte tid kan man alltid hjälpa varandra så man fastnar aldrig. Banorna är roliga för man blir aldrig trött på det, för ingen bana är den andra lik.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt grym för ett ganska gammalt spel färgerna är starka och bra. Spelkänslan är så grym ibland så det känns som att man är Shrek. Ljudet är bra, när man slår en snigel så låter det äckligt precis som i verkligheten. Shrek säger roliga meningar ibland, det är väldigt bra. Hållbarheten är bra för man tröttnar aldrig.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10