Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen

Xbox
Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    401
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.9

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 05/11 -05 18:58

De här tipsen är till för att hjälpa en att klara av Minas Tirith murkrönet och borggården:

Minas Tirith murkrönet:

Den här banan går ut på att du ska välta ner stegar. Du spelar som Gandalf på denna banan ( när du har varvat spelet så kan du spela med vem du vill ).
Först kommer det upp två stegar i närheten av vad du börjar fäll dom och döda de orcher som finns uppe på muren. Ett tipps är att alltid hålla koll på kartan som visar vart det finns stegar. Sedan sticker du till höger där det kommer upp en till stege, sen fortsätter du tills du ser två små stegar som kommer upp, fäll dom och spring sedan tllbaka. Sedan kommer det upp en stege till vänster den fäller du och sedan fortsätter du ännu längre ditåt. Där finns det ytterligare två stegar som du fäller. Sedan kommer det upp ytterligare några stegar där du startade när du sedan har fällt dom kommer det en film som visar två troll som för fram ett belägringstorn. Då rusar du upp i ett torn som finns till höger. Uppe på tornet finns det en katapult. Gå fram till katapulten och tryck på handlig. sedan väntar du tills soldaterna har laddat om katapulten och då trycker du på handling igen. Sen springer du ner för trappan och springer till höger. Du springer tillbaka dit där de första små stegarna fanns. Där kommer ett nytt belägringstorn som du förstör genom att skjuta magi på det ett antal gånger. Sedan ska du tillbaka till tornet, för det kommer ett nytt belägringstorn. Du avfyrar katapulten och sedan börjar du ladda upp din avstånds attack för då kommer det en nazgúl som du försöker skjuta ner ( om du inte träffar gör du samma sak efter att ha avfyrat katapulten en andra gång ). Sen skjuter du en gång till med katapulten. Sedan springer du ner för tornet och välter stegarna, sen går du fram till stället där stegarna stod och trycker på handling så hoppar Gandalf ner. Sedan springer du längs en smal platta tills du kommer till den stora stegen längst till höger. där trycker du på handling igen så hoppar han upp. Du springer sen till stället där du skjöt ner Belägringstornet med magi, där finns nu ett nytt. så visas det en film och massa orcher hoppar ut. Du skjuter först ner tornet och går sedan fram och dödar orcherna, när dom är döda så ska du springa tillbaka till det stället där du hoppade upp och gå upp för tornet som finns där. På toppen hittar du massa '' lådor '' som du tar genom att springa på dem, dessa ger dig mer erfaernhets poäng ( dom finns bara där om du lyckats med att skjuta ner nazgúlen ). Sen springer du ner för tornet och nerför en trappa, sen följer du efter soldaterna som kommer springandes där tills du kommer till porten och då har du klarat banan.

Minas Tirith Borggården:

Den här banan går ut på att rädda massa kvinnor från orcherna, uppe i ena hörnet finns det en markör som visar hur många du har räddat, du ska rädda 200. Det kommer massa orcher hela tiden som du skall döda och när du har räddat över 100 kvinnor kommer det stora orcher som man ser hur mycket liv dom har. På dom så gör du Vildsint attack så flyger deras rustning av och sedan dödar du dom genom att slå med snabbattak flera gånger. När du sedan har räddat 150 stycken så får du se en film på tre troll som kommer in genom porten. trollen dödar man lättast med ett spjut. Sedan ska du döda orcherna och trollen tills du har räddat 200 stycken och då har du klarat av banan. Tips: Till höger finns det ett rött liv och till vänster finns det ett grönt, det finns också ett grönt vid porten.

Fusket har betyget 5.9 (9 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

firedog den 21/11 -08 12:50
stegarna och trollen är inte på samma bana!
Det är B du ska använda för att banka ner stegar.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.