Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rocky Legends

Xbox
Rocky Legends
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    september 2004
  • Utvecklare
    UBISOFT
  • Antal ägare
    14
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 10

Speltest av Hejknopp

Inskickad av Hejknopp den 08/02 -07 07:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Rocky Legends är ett boxnings spel från 16 år.
Man kan spela som Apollo Creed,Ivan Drago,Clubber och så klart Rocky Balboa.Det är ett jätte kul spel, man böjra med en match sen om man vinner så kommer man på en lista och måste slå ca 23 andra för att bli mästare.Det är bara boxning man kan träna tex boxnings kudde mm, det är kul.
Man kan spela mot en kompis eller mot xboxen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet ät super bra.Det är en skön skänsla när man knockar en motståndare,blodet sprutar.Det är kul att köpa andra boxare och arenor till sig tex Ivan Dragos fru.Det är rätt så svårt det är bra det tar rätt så länge att klara en motståndare.Det blir fler och fler ronder desto högre upp på listan man kommer tex man böjar med 4 sen 6 mm.

Betyg till spelet
Det är ett spel som är värd värdsklass.
Grafik Den är super bra man ser när dom spoter blod och när dom får blåmärken över hela kroppen,en tia för den är värd den.
Spelkänsla Den är skön det käns som om man är i spelet när man slås, man verkligen känner smärta själv när man blir slagen, En tia.
Ljud det är bra det kan gå ur ser i någon sekund ibland, men man märker det inte.Annars är det världsklass man hör klart och tydligt när det smäller.En tia för smällarna.
Hållbarhet Den är bra för man måste köpa allt och klara alla svårihets grader innan man klarar spelet.En tia för Hållbarheten.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10