Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rallisport Challenge

Xbox
Rallisport Challenge
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    117
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.1

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 22/05 -05 22:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett rally spel men jag antar att det hör på namnet. Det är ett kul spel som du antagligen kommer att gilla men vad gör man då.....jo du börjar på första nivån och sedan kommer unlimited, classic och expert leveln. På varje level kommer du att låsa upp nya banor och och bilar som blir svårare och svårare/snabbare och snabbare hela tiden vilket gör att det blir mer fart i spelet med tiden. När du sedan har klarat allt o alla så får du sabb 93 viggen. Det finns 4 olika körstilar, hillklimb där du ska köra upp på en sträka som är lagd på något berg, iceracing är en snö/vinterbana, rallycross är en asfalt och frus bana med skiftande underlag och en vanlig sträka som hillklimb fast på blan mark. På dom vanliga stäkorna så finns det 4 olika platser att köra på, öken rally, skogs rally, lanskap och lite fuktigt grus i en djungel/landskaps teräng.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet skarpt, inte det bästa jag spekat men det är bra. Att det finns många olika körstilar och bilar är bra men det bästa är att man kan ställa in bilen hur man vill ha den inför varje lopp, dämpningen, däcktyp osv osv. Jag gillar att köra rallycross för ombytet till asfalt från grus är så härligt med den långa sladen som man får då.

Betyg till spelet
Grafiken är det inget större fl på men det slår inte konkurenternas (collin mcray rally syftar jag framför allt på) men det är inget fl på den i övrigt, bilarna är utmärkta men resten som finns runt om är inte lika bra.
Spelkänslan slår däremot konkurenterna, man känner övergången från underlag i händerna det är en härlig känsla.
Ljudet är det inget fel på lite enformigt bara.
Hållbarheten ska vi inte klaga på för man tröttnar inte på det i första taget.

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9