Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: Warrior Within

Xbox
Prince of Persia: Warrior Within
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  3 december 2004
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  121
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.3

Speltest av killakhan88

Inskickad av killakhan88 den 02/08 -05 11:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Prince of Persia: Warrior Within är uppföljaren till Prince of Persia: The Sands of Time och bygger vidare på den historia som påbörjades då. Efter att ha använt tidens sand för att hindra sig själv från att släppa lös den, är Prinsen jagad av en best känd som en Dahaka. Prinsen beger sig till den ö där Sanden ursprungligen skapades för att förhindra det och på så sätt göra vad som hände i The Sands of Time ogjort.
Men ön är lika farlig som dess invånare och det blir en massa slagsmål mot både invånarna och själva ön.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är ett spel som är enormt bra och faktiskt håller vad det lovade. Stridssystemet funger bra och fällorna är stundtals riktigt svåra att ta sig förbi.Tempot är på topp hela tiden och fällor varvas med strider i en härlig blandning. Resor mellan nutid och dåtid bjuder också på några trevliga miljöbyten. Men ibland stör man sig på en del detaljer, som att det alltid finns en avsats på exakt rätt ställe och att Prinsen alltid verkar veta vart han ska trots att han aldrig varit på ön tidigare.

Betyg till spelet
Grafiken fick en 9:a mest för den lite dimmiga effekten som uppstår i dåtiden och vatten effekterna som är de snyggaste jag någonsin sett på ett Xbox. Det som drog ner på betyget är de suddiga texturerna som ibland får det att se ut som om rustningen växt fast på karaktärerna.

Spelkänslan fick en 10:a. Inget spel har någonsin gripit tag i mig och fått att verkligen vilja veta vad som händer härnäst.

Ljudet får en 7:a. Ljudet i The Sands of Time var visserligen bra med sina österländska toner men hårdrocken som har ersatt den passar bättre till den ödesmättade känslan som utvecklarna förmedlar. Ibland hörs det dock dåligt och stundtals försvinner ljudet helt. Detta störde mig särskilt i en avgörande dialog i spelets slutskede.

Hållbarheten får en 4:a, det här är inget spel du spelar igenom om och om igen, även om de två olika sluten kanske motiverar två genomspelningar så känns spelet ändå ganska kort trots att det tar kanske tjugo timmar för en erfaren spelare.

Jag skulle väl inte rekommendera spelet till alla, men fans av serien och liknande spel borde definitivt pröva det åtminstone en gång.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 10