Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: The Two Thrones

Xbox
Prince of Persia: The Two Thrones
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 december 2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 07/01 -06 12:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är det sista spelet i triologin om "Prince of Persia". Prinsen är nu påväg hem till Babylon, tillsammans med Kaileena (en härskarinna över tiden). Väl framme väntar förstås en överraskning. Vesiren har tagit makten och Kaileena blir tagen till fånga. Vesirens tanke är att få bli odödlig, till det behöver han förstås Kaileena. Nu måste prinsen såklart rädda Kaileena och ta tillbaka makten i sitt rike. Men saker kommer bli långt ifrån vad han hade förväntat sig, han kan inte rädda Kaileena och istället blir han besatt av "the Dark Prince" som steg för steg tar makten över honom.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bra, det kör i samma stil som de två tidigare. Gillar man dem borde det vara självklart att prova även det här! Lite snyggare grafik och med snyggare fighter. Prince of Persia spelen har en egen slags stil som jag beundrar, hans springande längs väggarna, klättringar och akrobatik i allmänhet är rätt unikt i spel. Ett plus är förstås att ha spelat ettan och tvåan i den här serien, men jag tror att man kan uppskatta det här ändå (man tar inte till sig historien lika mycket, men den går att följa ändå).

Betyg till spelet
Grafiken är tjusig, både själva spelandet och filmsekvenserna. Ljudet passar bra till. Däremot finns det vissa saker (såklart) som man retar sig på. I början fascinerar man sig av hans akrobatik och striderna, men mot slutet blir det tjatigt. Samma saker för att komma vidare och liknande sätt att lösa hur man klarar saker och ting. Man får vid några tillfällen prova på att rida hästvagn (och även annat), dessa kan vara lite svårstyrda och stökiga att hänga med i. Spelkänslan och hållbarheten fick inte så högt eftersom det kan bli en aning tjatigt mot slutet, även om det finns vissa moment som då och då gör det hela bättre. Men trots allt, ett bra spel som är värt att prova! :)

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7