Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: The Sands of Time

Xbox
Prince of Persia: The Sands of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 februari 2004
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    116
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/07 -05 22:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är mer ett "tänka-spel" än ett "slagsmåls-spel" som jag hade trott, men det är kul! Själva storyn är att en rajha får en present, som är "the sands of time" Prinsen (huvudpersonen) luras till att öppna behållaren med sin magiska dolk. När behållaren öppnas rinner sanden över golvet och förvandlar alla förutom prinsen, rajhans dotter och en ond trollkarl, till sandmonster. Prinsen, rajhans dotter och trollkarlen förvandlas inte för att dom har speciella föremål som skyddar dom. Prinsen har sin magiska dolk, rajhans dotter (Som för övrigt heter Farah.) har sin amulett och trollkarlen har sin trollstav. Det som man gör i spelet är att man slåss mot sandmonster och löser alla möjliga sorters problem.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är något av det bästa jag kört!
Det är bra att man inte bara slåss hela tiden, utan att man får tänka lite också! Det kan vara lite jobbigt ibland, eftersom man rätt så ofta kör fast. Prinsens stridsstil är kul, för man hoppar över fienderna, slår ner dom med svärdet och suger upp dom med dolken. Monstrena är gjorda av tidssanden, så man kan spola tillbaks tiden ett litet tag. Det är bra om man t.ex ramlar ner i ett stort hål eller dör. Fast jag tycker att man skulle kunna ha lite mer sätt att slåss på, som i "Prince of persia, warrior within"

Betyg till spelet
Grafiken gav jag en 9:a för att grafiken kan nästan inte bli bättre! Människorna är snyggt gjorda och sandmonstrena med! Spelkänslan är suverän! Man springer på väggar, hoppar och svänger i rep och liknande. Ljudet är dåligt för man är tvungen att höja volymen jättemycket för annars hör man inget. Det här spelet kan räcka i flera månader! Hållbarheten på spelet är jättebra!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 3 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8