Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOddworld: Stranger's Wrath

Xbox
Oddworld: Stranger's Wrath
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  25 januari 2005
 • Utvecklare
  EA Games, Oddworld
 • Antal ägare
  138
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.8

Speltest av Deevil

Inskickad av Deevil den 25/03 -06 18:28

Handling / story / vad man gör i spelet
I Oddworld : Strangers Wrath är du en varelse vid namn Stranger på väg igenom Oddworld på jakt efter det ultimata priset för att arrestera Outstrangers , Det priset som du söker efter är 20.000 moolah:s (moohla:s är valutan i spelet) , För att kunna arrestera dessa Outstrangers har du ett armborst med "levande ammo" och när jag säger "levande ammo" menar jag det. Eftersom din ammo består av Skunkar, Spindlar och Bin m.m. som du skjuter Outstrangers med. Sedan kan du gå till "The General Shop" där du kan köpa uppgraderingar och ammo (Ammon kan du också hitta ute i Oddworld)
I spelet får du möta alla sorters olika Outstrangers t.ex Outstrangers med eldkastare, med snipers och Självmordsbombare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett riktigt roligt spel som man inte tröttnar på så lätt. Eftersom det är lite som ett roll spel. Och att spelet är lite komiskt med alla svordomar när man t.ex inte har så mycket moohla:s för att köpa en viss grej på "The General Shop" och när man springer in i en av invånarna i Oddworld (Ett tips gör inte det för många gånger för då börjar invånarna skjuta på dig).I alla fall tycker jag spelet är skojigt. Till dig som läser detta tycker jag ska pröva på spelet. Jag kan garantera att du får en rolig stund då.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är väldigt bra. Iallafall miljön i Oddworld för den är väldigt detalj rik. Och invånarna i Oddworld är väldigt snyggt gjorda (för att inte tala om alla Outstrangers). Stranger är nog lika snyggt gjort som allt annat. Och det är snygga effekter som framförs i spelet. Så grafiken får en 8:a. Spelkänslan är skön. Spelet går snabbt och det finns massor att göra och så, så den får en 7:a. Ljudet är väldigt bra med, och när man står väldigt lång bort från en som talar, kan man höra han/hon fortfarande och det e snygga ljud effekter. Ljudet får en 9:a Hållbarheten är väll precis som alla andra spel så dsen får en 8:a.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7