Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ninja Gaiden

Xbox
Ninja Gaiden
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 maj 2004
  • Utvecklare
    Team Ninja
  • Antal ägare
    191
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/04 -06 11:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som ryu Hayabusa i Hayabusa Village,och andra ställen.Alla hans ninjor dog eller gjorde självmord för att de inte klarade sitt uppdrag.När man går runt på de olika kapitlerna kan man samla pengar till att uppgradera sina svärd,Hitta hemliga saker.Man kan Köpa Ninpon och liv för att klara de olika kapitlerna.

Vad jag tycker om spelet
Det är Väldigt bra spel precis som uppföljaren Ninja Gaiden Black.Filmerna är bra,på vissa bossar får man lite motstånd,vissa bossar är jätte enkla och roliga,man möter lite svårare motståndare efter varje kapitel..grymma vapen,hemliga saker.En sak som jag gillar med spelet är att man kan få saker av Marasuma om man ger han många Golden Scrabs.

Betyg till spelet
Grafiken så bra att det se lite verkligt ut.Hållbarigheten är bra för man kan fylla på liv och ha en sak som man återupplivas när man dött.
Ljudet är bra när man attackerar men sina vapen eller man möter en boss,dödar någon,musiken är också bra.Spelkänslan är jättebra för när man väl har redan börjat spela så vill man bara fortsätta.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10