Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ninja Gaiden

Xbox
Ninja Gaiden
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 maj 2004
  • Utvecklare
    Team Ninja
  • Antal ägare
    191
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av rillobert

Inskickad av rillobert den 09/03 -06 17:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är ninjan Ryu Hayabusa som har fått hela sin klan dödad. Han ska hämnas på Doku. Doku är skaparen av alla fiender. Ryu ska också försöka hämnas på den onda kjesaren. Och han söker det legendariska svärdet Dark dragon blade. Det gjordes av benen på en ond drake. Och ett annat legendariskt svärd som heter Dragon sword. Det gjordes av Ryus klan. Och det svärdet vilar i Ryus händer.

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa ninja spelet genom tiderna! Bästa möjliga spelkäslan. Och grafiken är underbar! Filmerna är bara underbara att se på. Det kanske skulle vara lite  enklare. Näst sista bossen (djävulen) är så svår! Och sista bossen som är Den onda kjesaren är säkert dubbel så svår som djävulen (näst sista bossen).

Betyg till spelet
Grafiken är bäst av dom bättre! Och spelkänslan är samma sak. Ljudet är hyfsat. Och väldigt hållbart. Jag önskar att jag hade det här spelet för det är världens bästa ninjaspel hitills. Och det är ganska värkligt fast dom här bossarna som djävulen existerar ju inte. jaja. Det har bäst grafik, bäst spelkäsna, bäst ljud och bäst hållbarhet!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10