Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ninja Gaiden

Xbox
Ninja Gaiden
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 maj 2004
  • Utvecklare
    Team Ninja
  • Antal ägare
    191
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av kecke

Inskickad av kecke den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tar rollen som den unga ninjan Ryu Hayabusa. I början får du se en filmsekvens som handlar om två svärd, Dark Dragon Blade är ett ont svärd som är gjort av en svart drakes ben, Dragon Sword är det enda vapnet som är en match för Dark Dragon Blade, det sägs att det användes av antika krigare för att dräpa dom svarta drakarna. Spelet börjar att du står vid bergen och kämpar dig uppåt mot första bossen. När du nått honom och segrat kommer du prata om dom två svärden. En kvinna rusar in( Ayane).
Hon ser att Ryu e är och säger "The Hayabusa Village". Ryu ser att byn brinner...
Sedan när du klarat andra banan får du se en film sekvens igen där Ryu kämpar sig fram för att undvika branden. Ser han en kvinna falla( Kureha), hon håller något som glöder. Sen ser han en Samurai som hugger huvudet av hans pappa( Joe Hayabusa). Ryu tar sitt svärd och utmanar honom. Ryu gör slag men motståndaren( Doku, Lord of the Greater Fiends) parerar och hugger Ryu i ryggen men han dör inte. Sedan ser man Ryu`s kropp ligga på marken. Nu får du en helt ny rustning. Så nu är det bara att dra på sig ninja huvan över skallen och börja, många sparkar och svärdhugg väntar.... Lycka till!!!!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det e vackraste spelet jag någonsin sett. Själv ligger jag världsfyra i det. Du kan uppgradera din vapen, uppgrader din Ninpo( Ninja Magi) Hitta nya magier. Springa på väggar, kasta Shurikens( Kaststjärnor). Köpa liv, kombinationer, elexir till din Ninpo. Köpa vapen.
Väldigt fint och bra.

Betyg till spelet
Grafik: 9, väldigt vackert, ingen Ninja har någonsin blodat ner såna här fina miljöer.
Spelkänsla: 9, spelkänslan slår alla spel, kamran är lite knasig men du kommer in i det.

Ljud: Vanliga japanska låtar.

Hållbarhet: 9, Väldigt kämpigt spel. Om du har klarat ut det en gång är det bara att ta på en annan svårighetsgrad så att du kan låsa upp saker.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5