Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL Hitz Pro

Xbox
NHL Hitz Pro
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Next Level Games
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 8.4

Speltest av hereticdevil

Inskickad av hereticdevil den 17/12 -05 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett hockeyspel från 2003 som är utvecklat av Next Level Games och utgivet av Midway Games. Man kan spel flera olika saker i spelet. I Franchise mode så kan man välja mellan 9 olika lag att försöka spela upp till NHL. Man kan välja mellan Barbarians, All-Stars, Warriors, Tsunami, Sledgehammers, Rockets, Minions, Dragons och Cougars. Alla lagen har olika tröjor men alla lagen har samma spelare. Man spelar 15 matcher mot lag som alltid är ett snäpp bättre än en själv. Man har ett uppdrag att utföra i varje match med en viss spelare som att man ska gör två mål med spelaren eller göra tre assist med spelaren. Om man klarar av uppdragen så får man olika saker som man kan ge till en spelare som sedan höjer spelaren attribut. Efter man har vunnit all matcher så kan man använda laget i NHL. Man kan också spela en vanlig säsong eller bara playoff. I säsongen kan man göra ett flertal grejer. I Manage Team så kan man ändra kedjorna, kolla på andra lags uppställningar, skapa en nyspelare eller en ny målvakt om man tycker att man behöver nya spelare till laget, byta till sig spelare med andra lag, köpa spelare som inte har något kontrakt, byta nummer på sina spelare eller kolla på rapporten för laget om man har några skador t.ex. I Stats så kan man kolla på spelarnas statistik eller lagets statistik. Det finns en annan grej man kan spela som heter Pick-up Hockey. Där kan man spela hockey på gatan med fyra olika lag eller inlines hockey med två lag. Hockey kan man spela med två ungdomslag mot varandra som heter The Boom och Next Level eller med två lag med vuxna spelare i som heter The Mechanics och Local 147. I inlines hockey så kan man spela med två ungdomslag mot varandra som heter Rolling Bones och Sundowners. Sedan finns det något som heter Hockey school. Där lär man sig grunderna i hockey och de lite svårare sakerna som finns att göra. Efter man har klarat av vad man ska göra så berättar en NHL-spelare om vad han tycker om det man precis har gjort som t.ex. Niclas Lidström.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att NHL Hitz Pro är ett väldigt bra spel men det är inte så realistiskt och det är inte lika bra som NHL. Det är inte så innehållsrikt som NHL är men det är inte dåligt. Jag tycker att Franchise Mode är det roligast för man får föra upp ett lag i NHL och man är alltid dåligare än lagen man möter så man får alltid slå sig ut ur underläge. Sedan efter man har klarat av det och vunnit mot alla lag är det roligt att ta sig an lagen i NHL med sitt egna lag. Sedan tycker jag att Pick-up hockey är väldigt roligt. Det roligaste är att spela med ungdomarna i hockey och i inlines hockey.

Betyg till spelet
Grafiken är väl inte den bästa om man jämför med grafiken i NHL men den är inte dålig. Detaljrikedomen på spelarna är väl inte så bra men spelarna har sina riktiga ansikten vilket är bra.
Spelkänslan är väl inte heller direkt den bästa men ibland kan det vara roligt. Man kan tackla väldigt hårt på det här spelet, det är faktiskt nästan det enda som det här spelet handlar om, att tackla hårt vilket är ganska roligt också.
Ljudet är faktiskt ganska bra. Man hör verkligen hur hård tacklingen är när man har tacklat in någon stenhårt i sargen. Det finns inte så många låtar med på spelet men det finns ett soundtrack man kan ha istället eller så kan man importera in sina egna låtar.
Hållbarheten är inte så direkt bra. Jag köpte det för 399 kr och det var värt pengarna ändå även om det inte är det bästa hockeyspelet som någonsin gjorts. Man är inte lika inne i spelet som man är i NHL spelen.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7