Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL Hitz 2002

Xbox
NHL Hitz 2002
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Black Box
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/05 -06 11:38

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL Hitz 2002 är ett hockey spel. I det spelet gäller inga regler. Du kan kasta ut dina motståndare över sargen genom plexiglaset och ut till publiken. Efter varje match vinner du nått så kallat "Credits". De kan du annvända i Shop för att köpa nya lag, barnor och hjälmar. Det finns många olika barnor. Du kan spela i tillexempel kyrkogårdar, Hawaii, månen och många fler. Du kan också köpa hjälmar alltifrån kohjälmar, hajhjälmar och många fler. Du kan också göra ditt eget lag och köra "Franchise", där det är 60 matcher. Efter varje match du vinner, vinner du "Attributes points". De kan du annvända till att köpa nya spelare eller göra dina spelare du redan har bättre. Man kan köra "Stanley Cup" också. Där ska du välja ett lag pch försöka göra det till världens bästa lag.

Genre: Sport
Sport: Ishockey
Antal spelare: 1-4
Åldersgräns: 8+
Utvecklare: Midway Home Enterainment Inc.
Prudoktionsår: 2001
Språk: Engelska
Manual text: Finska, Svenska och Engelska

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var fantastiskt bra. Spelet blev inte så känt men det ändrar inte på hur bra det var. Det här spelet är nog ett bra spel för alla som gillar eller sammlar på hockeyspel. I det här spelet kan man verkligen visa all sin ilska mot motståndarna utan att få lämna planen. Spelet var overkligt tillexempel att man börjar brinna efter att man har gjort tre mål eller att man kan spela på kyrkogårdar och anndra konstiga ställen. Men jag tycker ändå att spelet var bra. Om alla spel skulle vara verkliga skull nog inte tv-spel vara så känt. Utvecklaren är Midway Home Enterainment Inc., inte ett så fult känt märke men ändå gör väldigt bra spel. Det här spelet är garanterat till alla som gillar hockey. Om du inte gillar hockey kan du ändå köpa det, för efter du spelat det kommer du att älska hockey spel.

Betyg till spelet
Grafiken var inget så märkvärdigt det var som vilket spel som helst så grafiken får en 8:a. Spelkänslan var strålande, man kunde köra hur galet man vill mot motståndarna utan att nån kommer och säger "Utvisning!", spelkänsla får en 10:a. Ljudet var världsklass, det var bra musik till spelet och man hörde publiken och kommentaterna tydligt, man fick tillochmed bestämma när publiken skulle bua eller heja, ljudet får en klar 10:a. Hållbarheten var bra, man kunde inte slita sig från spelet när man väl hade börjat, ibland kanske man tröttnar men sen är man tillbaka och sitter fast i spelet. Hållbarheten får en 9:a.

//Mvh Arsenal95.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10