Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2004

Xbox
NHL 2004
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Ea Sports
  • Antal ägare
    117
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 8.7

Fler fusk

Fusk

Inskickat av sweboy den 01/11 -07 02:17

Snurra runt när du har pucken!

När en av dina spelare "inte målvakten" har pucken så ska du hålla inne dessa knappar samtidigt för att du ska kunna snurra runt med pucken: Y, R och den vänstra joistiken. Då så snurrar du runt med pucken men om du inte har pucken så funkar det inte.

Fixa lag så att dom blir bättre!

Telexempel, Anaheim. Klicka på "Mitt NHL" som finns i mitten av alla alternativ. Klicka på den, och sen så står det högst upp "Skapa spelare", tryck på den sen så kommer du till att du ska göra en "ny" spelare. Då kan du döpa till spelaren till t.ex Peter Forsberg "Foppa". Sen väljer du vad han ska ha som smeknamn "som kommentatorerna säger". Och sen så väljer du vart han kommer ifrån, såklart Sverige. Sen vilken stad, vilket år han föddes och vad han ska ha för tröjnummer "21" och sen så ska du välja vilket lag han ska vara med i. Sen så trycker du på fortsätt. Och då väljer du hur han ska set utt, lång, kort, bredd, small. Och vilket märke han ska ha på sin hjälm och sin klubba och hur skridskorna ska se ut. Sen trycker du på fortsätt. Sen så väljer du hur bra han ska vara 99 är det bästa. Sen när du gjort klart det så trycker du på fortsätt. Sen så är han i laget "Anaheim om du valde det". Sen så är Anaheim är 2% bättre i anfall, om du inte valt något annat lag. Sen är det bara att köra!

Lycka till!

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

eriks den 02/11 -07 19:50
men GUUD det spelet är ju så gammalt!!
Hade välgigt kul med det 2004 men det är 07 som gäller nu när inte 08 kommer till xbox förresten inga andra spel heller. en 4:a

roger300 den 18/05 -08 19:22
HUR SPARAR MAN GUBBEN

Jeppe9 den 10/10 -08 13:38
vet du inte ens det?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.