Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 06

Xbox
NHL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    124
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/01 -07 23:46

Handling / story / vad man gör i spelet
I NHL 06 så ska du spela hockey.
Du kan vara flera olika lag från Elitserien,NHL,Tyska ligan och Finska ligan. Du kan spela flera olika spellägen. Det mest utvecklade är Dynasty Mode.
Där så ska du vara ledare för ett lag och göra dom till det bästa laget. Du ska klara av mål som ägaren har satt upp och skriva kontrakt med spelare.

Det finns också andra olika spellägen ett ut av dom är säsong. Där ska du spela en hel säsong med valfritt lag. Här har du inga krav på dig utan behöver bara spela.

Du kan också spela världsmästerskap. Du väljer du ditt favoritlag och ska försöka vinna alla matcher och stå som slutsegrare i turneringen.

Du kan också spela un träningsmatch. Då kan du spela med ett lag mot ett annat. Eller så kan du spela tillsammans med dina vänner.

Det finns olika svårighetsgrader i spelet. Om du väljer den svåraste så blir det en stor utmaning. Du kan också spela på andra nivåer som passar dig.

I spelet så kan du också skapa egna lag eller egna spelare. Du kan skapa dig själv och spela i ditt favoritlag. Eller så kan du skapa ett favoritlag.

Vad jag tycker om spelet
Ett hockeyspel i världsklass. Jag kan inte tröttna på spelet. Det är det bästa NHL spelet någonsin. Bra grafik härlig spelkänsla. Många olika möjligheter. Jag tycker om spelets grafik och ljud effekter under matcherna. Det är också verkliga rörelser på spelarna i spelet som gör att spelet blir roligare. Man vore testa det här spelet om man gillar hockey. Det är ett kul spel med olika möjligheter och förbättrat skapa spelare. Så det är ett bra spel och är värt att testa.

Betyg till spelet
Grafiken får en tia. Den är mycket bra skapad, isen ser verklig ut genom att den glänser och spelarna är väl detaljerade och är lika deras verkliga utseende.
Spelkänslan är helt klart världsklass. Det känns verkligen att det är hockey man spelar.
Ljudet är helt perfekt både under en match och i menyn. Publiken hörs och passningar och skott låter häftigt.
Hållbarheten går inte att klaga på är helt och hållet ett perfekt hockeyspel.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10