Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Xbox
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    412
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av smail

Inskickad av smail den 18/03 -06 23:28

Handling / story / vad man gör i spelet
På spelet ska man köra race med sin bil och få pengar så man kan köpa nya delar till sin bil.Det går också ut på att försöka göra sin bil så cool som mögligt.Man ska börja att välja en bil som man tycker är bra.Sedan så ska man spela tills man får en plats till en ny bil.Ifall man inte tycker sin andra bil är bra kan man byta ut den mot någon annan.
I huvudmenyn kan man trycka på anpassa så gör man en egen bil men det är bäst att man kommer jångt i karriären så kan man sätta på flera delar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra för att det inte finns några polisbilar som kan ta pengar ifrån en.Man kan hitta pengar ute på gatorna så om man kör på en så får man pengar.I början får man mindre pengar än när man har kommit en bit in i spelet.
Man får 50 ibörjan och 200 senare.Man har ett garage som man kan köra till om man vill ta bort delar på sin bil eller spara och kolla på sina sponsore och sådant.

Betyg till spelet
Jag tycker att ljudet är bra och om man inte hör någon specielt så kan man stänga av musiken så kan man höra motorn och däcken.Det är bra musik i menyn.Spelkänslan är inte så lätt att känna så det är inte så götte bra men man kan känna den.Grafiken är rätt så bra alltså man kan se färgen på bilen och så.Grafiken är lite öken ibland för man kan inte se vad det står på skyltar ibland när det regnar.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6