Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Xbox
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    412
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/08 -05 11:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är i början en kille som vill bli racerförare, och får låna en bil av en tjej som heter Rachel. Lite senare måste man skaffa sig en egen bil och skaffa sig ett rykte. I början får man inte så bra bilar men sen köper man delar till den och den blir bara bättre och bättre! Man kan också få kontrakt med sponsorer och tjäna pengar. Man låser upp dekaler, delar till bilen och mycket mer ju mer man kör!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett bra, kul och välgjort spel. Man behöver absolut inte ha kört dom tidigare Need for speed-spelen eller gïlla bilar för att tycka om det! Jag gillar inte bilar överhuvudtaget, men ändå så gillar jag spelet jättemycket. Bilarna är snyggt gjorda och det finns många att välja mellan.
Det ända jag tycker är dåligt är url-racen (Underground Racing League.) som är jääättelånga ibland.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg. Bilarna är snyggt gjorda men människorna är inte så bra gjorda. Förresten så finns det inga människor när man är ute och kör. Spelkänslan är bra. Jag kan liksom inte förklara, men det är kul!! Ljudet är bra. Man hör musik i bakgrunden också som t.ex Queens of the stoneage med "In my head" och Snoop dogg med "Riders on the storm". Spelet håller väldigt länge, eftersom det är så kul och det är många race!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9