Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground

Xbox
Need for Speed Underground
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    17 november 2003
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    293
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.9

Speltest av GaVeXoR

Inskickad av GaVeXoR den 20/12 -05 20:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att få välja en bil och sen ska man köra ett testrace typ. Sen ska man köra en 111 olika race; drift, drag, circuit, sprint och lap-knock-out. I varje race så får man style points så man får nya bilar, vinyler, front- och rearbumbers, skirts och så vidare. Man kan dock bara ha en bil hela tiden som man byter ut mot en ny om man vill ha bättre, till skillnad från NFSU2 där man kan ha en massa bilar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är riktigt roligt, man tröttnar inte lätt på det men om man bara förlorar så är det som med alla andra spel: man tröttnar. Man har en riktigt skön känsla när man spelar och det är relativt svårt. Det är liksom inte som NFSU2 där du kan vänta 30 sekunder sen börja köra utan man måste vara med från början, även på lättaste svårighetsnivå.

Betyg till spelet
Grafik: Den är riktigt bra och riktigt skön, som när man kommer upp i högre hastighet så är det svårare och styra och det blir helt suddigt i 300km/h eller högre. Men det är synd att bilen inte kan bli totalt kvaddad, därför en 9.
Spelkänsla: Som sagt, man tröttnar aldrig på detta spelet om man kan det. Förlorar man hela tiden så tycker man det är tråkigt som med allt annat. Men jag tycker att man ska ge spelet ett livligt försök om man gillar bilspel. Jag satte en 10 för att det är jätteroligt och jättebra.
Ljud: Asgrymt ljud, man hör allt och det är riktigt sköna ljudeffekter och så. När man krockar så hör man hör allt krasas sönder, även om det inte gör det, och man hör när nån tutar och ljudet går längre och längre ifrån. Därav en 9 (när man krockar).
Hållbarhet: Jag har sagt det två gånger och nu en tredje, vill man tycka det är roligt är det roligt, och man ska inte ge upp för tidigt, typ om man har förlorat 100 och vunnit 10, även om det är väldigt tråkigt då. Men så var det för mig och dem flesta andra förmodligen. Härav en 8 (ge inte upp bara).

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10