Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/01 -08 20:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling: Spelet utspelar sig i Rockport där det gäller att skaffa sig respekt och pengar, det finns olika stadsdelar i Rockport T.EX Camden Beach, Rosewood.

Racing: Det finns olika race i Most Wanted vissa race är borttagna från spelet dom som är borta är Drift,Street X,specialtävlingar,outrun race och URL alla dom som fanns med i Need For Speed Underground 2 det är lite synd att dom är borta.

Blacklist: Man förlorar sin BNW när man kör mot Razor (blacklistans ledare nr 1) för han förstör din bil så man förlorar ett race mot honom och han tar din bil och då får man köpa en ny bil som har sina olkia sidor. Sen ska man börja köra race på blacklist man får köra en massa race sen möter man "typ" en boss som ligger på listan 15-1man får kämpa sig upp och det tar tid det blir mer race mer milestones.

Milestones: Milestones är saker man MÅSTE klara av för att möta bossen man får olika uppdrag som man måste klara av för att komma vidare på listan annars får man inte möta bossen. På milestonesen möter man poliser som man måste klara av.

Polis levlar: Det finns olika levlar på polisen desto högre desto svårare. Level 1: Poliserna är inte så bra dom är lätta att förstöra och dom är inte så snabba.

Level 2: Dom är svarta och dom är snabbare och nu börjar dom sätta in polisspärrar men det är bara att försöka köra på dom dom är lite aggresivare.

Level 3: Nu börjar dom bli lite bättre och dom är starkare än lvl 1 och lvl 2. Nu kommer det börja komma SUVs stora jeepar som kommer då och då dom försöker krasha dig så du flyger bakåt ett bra sätt är att använda speedbreaker som gör att det blir lättare att komma undan dom.

Level 4: Bilarna är svarta och mycket bättre än dom andra och nu kommer du bli jagad av helikopter och nu på polisspärrarna kommer det finnas spikmattor som gör att du får punktering och då får dom tag idig snabbt för man kommer inte undan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta är det bästa spelet i hela Need For Speed serien. Grafikern är mycket bättre än dom andra och ljudet också, spelkänslan är också bättre plus hållbarheten. Spelet är mycket bättre gjort än dom andra spelen i serien, jag blev verkligen överaskad hur mycket dom har lagt ner på spelet bilarna glänser och nu rengarn det helt runt som det inte gjorde på underground då rengnade det bara mot bilen.

Betyg till spelet
Grafik: Jag blev verkligen överaskad av grafikern på Most Wanted den är mycket bättre än Underground 2 och 1, det blir en solklar 10.

Spelkänsla: Spelkänslan är också super det känns så verkligt med grafikern att det känns som man sitter i bilen själv det bli också en solklar 10.

Ljud: Ljudet är som spelkänslan och grafikern bara super man hör hur bilarna låter högt när dom är trimmade, en klar 10.

Hållbarheten: Till sist hållbarheten, det är ett jätte kul spel och man kan spela det hela tiden men när man har klarat spelet kanske man inte orkar köra det mer för det tar långtid att klara det men det får ändå en 10.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10