Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av fille999

Inskickad av fille999 den 12/01 -07 19:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Solen skiner. Du åker i din vråltrimmade BMW M3 till staden Rockport. Du vill bli Most Wanted som betyder ungefär mest jagad och det är själva grejen med spelet. För att bygga upp ditt rykte street racer du mot blacklisten. Blacklisten är dom 15 mest kända och eftertraktade förarna i rockport. Men när du tävlar mot nr 15 Razor märker du att det är nåt fel på bilen. Någon har gjort nåt mot bilen. Razor tar BMW: n och du måste börja om från början med en ny bil och sakta men säkert klara av alla blacklistarna till du står öga mot öga igen mot Razor som med hjälp av din bil klarat av alla blacklist.
Sista uppdrager är riktigt maffigt men det säger jag ingenting om.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är den bästa racing du kan få på konsol. Jag blev otroligt imponerad av grafiken och kör känslan. Det finns många bilar att välja på bland annat Ford Mustang GT, Corvette C6 och Aston Martin DB6. Spelet är verkligen värt dom ca 3-4 hundra man ge för det. Lite synd däremot är att man endast kan spela 2 stycken i multiplayer läget.

Betyg till spelet
Grafiken får en tia eftersom det är den bästa grafiken på bilar som jag nånsin sett. Det ser mycket verkligt ut.
Spelkänslan får en tia för att det är oerhört kul att spela det. Det går undan och bilen är lättstyrd. När spelkänslan är som bäst är när man åker i 300 km/h, trycker i NOS och rakt in i polisens vägspärr.
Ljudet får lite sämre betyg eftersom låtarna på spelet inte är speciellt bra. Motorljuden däremot är ingen besvikelse. Det finns många variationer och det gör mig nöjd att dom lagt ner så mycket tid på det.
Hållbarheten får en nia på grund av att spelet är väldigt kul men blir lite enformigt efter ett tag.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10