Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av Globen123

Inskickad av Globen123 den 29/12 -05 14:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Need For Speed Most Wanted är ett grymt bra bilspel där det finns 2 olika lägen i, Karriär och utmaningar. Det tar lång tid att klara av spelet. I karriär läget måste man klara av alla sina 15 rivaler. När man klarat av en rival ska man klara några tävlingar och så kan man möta den anndra. Man börjar med att möta rival 15 den lättaste rivalen i hela spelet. I utmaningsläget finns 68 utmaningar som man ska klara av. I spelet får du bland annat vinna bilar, komma i polisjakter, Trimma din bil och m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är det bästa bilspelet som någonsin kommit ut. Jag fick spelet av pappa i julklapp och blev super glad. Köp spelet om du vill ha något nytt till din X-box. Alla kanske inte gillar bil spel men det här bil spelet är asså för bra för att man ska kunna hata det. Någon gång så måste det ju sluta att vara kul. Typ när massor av nya Need For Speed spel har kommit ut. Spelet är realistiskt. När man klarar en rival så vill den gärna hämnas och kan säja att det bara var tur att man vann rivalen. Det känns nästan som man sitter i bilen när man far fram genom vägarna.

Betyg till spelet
GRAFIKEN är Strålande. Dom har verkligen gjort ett bra jobb av när man far fram i trafiken och tävlar mot alla rivaler. Så jag ger grafiken en 9.

SPELKÄNSLAN är grymt bra. Det känns som man sitter i bilen när man far fram i en hastighet på 300 km/h. Jag tycker att spelkänslan är i världsklass så jag ger den högsta betyg. 10

LJUDET är i världsklass. Man kör fram, vid ett gupp ändras ljudet lite som det precis skulle göra om man körde en riktig bil. När polisen kommer så höjs ljudet av sirenerna, när man kör i från polisen sänks judet av sirenerna. När det är utom synhåll så hör man den inte. Ljudet är alltså grymt bra så jag ger det bästa betyg, en tia. Världsklass!

Hållbarheter gav jag en nia för jag tror att man tröttnar någon gång på spelet fast det tar en väldigt lång tid tills man tröttnar. Än sålänge kör jag det väldigt mycket. Det är ett super spel.

HELA SPELET är världens bästa spel. Jag ger spelet 10 fina stjärnor för att det är i världsklass. Jag gillar verkligen spelet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10