Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Xbox
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    10 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    149
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.7

Speltest av fonziebear

Inskickad av fonziebear den 17/01 -07 20:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Coola bilar, snygg styling, och självklart... race. I det nya Need for speed har dom bland annat tagit drifting i bergen från " The fast and the furious Tokyo Drift " Det som är bra i detta spelet är att där är många nya bilar. Allt från Camaro till Chrysler, från Dodge till Lamborghini. Välj mellan: Exotiska, Muskel eller Trimm bilar. Det finns verkligen en bil för alla! På need for speed Most Wanted var det många blacklist, men nu är det istället 4st ställen man ska ta över, vinn 2 race i varje ruta och du har tagit över en liten början till att klara Need For Speed: Carbon.

Vad jag tycker om spelet
Ett mästerverk som dom flesta Need for Speed. Det som är synd är att man klarar det lätt, det varar inte så länge. Det är det som är besvikelsen med carbon, men annars är det minst lika bra som Most Wanted, du kan spela det flera gånger om, utan att tröttna. Detta är ett måste för bilälskarna! Även musiken är en riktig hit på detta med.

Betyg till spelet
Grafik: En klar 10:a! Det går inte direkt klaga på däckspåren eller bilarna, men det som man kan sakna är skador på bilarna, det får dom tänka på till nästa Need for Speed spelet.

Spelkänsla: ehh vad sa du... jag var så inne i spelet att jag inte hörde, men som du förstår, en klar 10:a på även detta!

Ljud: Joo visst kanske det inte är världens bästa låtar, men
det är ju bättre än inget!

Hållbarhet: Nu kommer vi till haken. Spelet varar inte lika länge som most wanted gjorde, men nu när där är Drift och många fler race så kan man nog inte klaga så mycket endå. Det blir en 9:a.

Okej, detta var mitt speltips. Om ni har problem med antingen Carbon eller Most wanted så kan ni skriva ett meddelande så ska jag se vad jag kan göra,

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10