Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NBA Street Vol. 2

Xbox
NBA Street Vol. 2
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 10

Speltest av maxy

Inskickad av maxy den 25/05 -05 16:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att bli en legend fast man kan börja med basket skolan som man lär sig mycket av. Och när man klarat basket skolan kan man köra en tränings match och sen en turnering och sen kan man försöka att bli en legend. Jag har kommit ganska långt på det och man måste göra en gubbe för att köra bli en legend och min gubbe är jätte bra på att blockera bollar. Man kan också förbättra sin gubbe som jag gjort. Den är den bästa gubben som jag vet.

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa spel jag kört för det är så roligt.Det påminner om basket i verkliga livet tycker jag. Jag kan spela nästan hur länge som helst utan att tröttna. Det känns som att jag är med i spelet och jag lär mig saker som jag kan använda när jag spelar basket på riktigt. Det finns också massa filmer så att man kan kolla på trick, dunkningar och skott.

Betyg till spelet
Det är jättebra grafik och det gör spelet roligare. Spelet hänger sig aldrig och det är bra flyt. Ett spel som kommer att hänga med länge till. Jag rekommenderar starkt andra att testa spelet, det är något ni som gillar basket aldrig kommer att ångra. Spelet är dessutom prisvärt! Jag tänker köpa nästa version snarast!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10