Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Minority Report

Xbox
Minority Report
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.5

Speltest av Ecko

Inskickad av Ecko den 06/06 -09 10:25

Handling / story / vad man gör i spelet
I Minority Report, spelar du som karaktären John Anderton. Du har blivit anklagad för ett mord som du inte har begått och det blir nu din uppgift att ta reda på vem som vill sätta dit dig. Om man har sett filmen Minority Report (med Tom Cruise i huvudrollen), så kommer man att känna igen ganska många banor från den filmen.

Mycket man gör i spelet är att slåss mot andra poliser, du var själv medlem i Precrime, men efter att du blivit anklagad för ett mord som du inte begått tvingas du att ta till flykten. Det finns många olika"kombos" att göra i spelet, dock är inte alla upplåsta än. Du kommer att få ta dig igenom 40 olika banor, vissa är korta, vissa är långa. Du kommer även på vissa banor möta bossar från Precrime. Samt bossar som är fiender, från andra ställen.

Övrig fakta.

The blackmarket. (Svarta marknaden)
Du kan pausa spelet och besöka svarta marknaden. Där kan du köpa attacker, vapen, samt ammunition. Sen kan man också köpa "armor". Det enda dåliga är väl hur man ”besöker” den. Att pausa ett spel för att köpa saker är lite dåligt. Det borde istället finnas ställen där man kan besöka svarta marknaden, tycker jag.

Olika poliser.

Blåa poliser.
Dessa poliser är experter på närkamps strider. Dom är ofta snabba, blockerar attacker mm. Lättast att få dom ”tuppa” av är att bara skjuta dom.

Gröna poliser.
Dessa poliser använder sig av ett vapen som liknar en kniv. ”Kniven” gör så att man börjar kräkas. Då är man ytterst sårbar. Lättast är att skjuta dom eller att slå ner dom. Akta er bara för spy ”kniven”.

Röda poliser.
Dessa poliser är beväpnade med en liten pistol som skjuter pulsskott, som gör att man förlorar liv. Röda poliser kan man antingen slå ner eller skjuta på, det avgör du.

Gula poliser.
Dom här poliserna är lite speciella. Dom skjuter inte eller slåss, utan de använder sig av ett vapen kallat ”spyder bots”. Dessa robot liknande spindlar hoppar upp och sätter sig på dig, då börjar du förlora liv. Lättast att bli av med spyder bots är bara att skjuta dom eller sparka sönder dom. När det gäller gula poliser, så är det nog lättast att skjuta dom, då de oftast bara springer runt.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar det här spelet. Man har lyckats med att få det att efterlikna filmen. Jag gillar närstriderna då man kan göra olika "kombos" för att ta kål på fienden. Jag gillar även när man krossar en glasruta för det ser så verkligt ut. Jag gillar storyn med att man blivit oskyldigt anklagad för en sak man inte begått och att man måste rentvå sitt namn. Det som är minus är då att jag inte gillar att man pausar spelet för att besöka svarta marknaden (som jag skrev uppe på handlingen), det blir liksom för enkelt. Då kan man ju pausa när man vill.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt bra. Det är vissa delar som man borde ha rättat till och det är ansiktena på alla gubbar, håret också för den delen. Håret på John ser ut att vara spikrakt, det är inga hårstrån som ”hänger” ut. Ser mest riktigt framåt slickat ut. Annars är det inget fel på grafiken. Miljöerna är fina, vattnet som är i fontänerna är också vackert. Samt gillar jag när man är på ställen där det finns palmer för det ser riktigt ut.

Spelkänslan är också bra. Kontrollerna är simpla, jag gillar "fighting" scenerna, det känns som man står omringad av fem poliser och man kickar sönder dom.

Ljudet är riktigt bra. Ligger på topp, då jag gillar ljuden av att nävarna flyger upp i ansiktet eller en spark mellan bena. Musiken är riktigt bra också. Det passar perfekt in när man slåss mot en boss eller massa poliser. Ljudet av krossat glas är också riktigt bra.

Hållbarheten, jag spelar spelet än. Man kan köra om uppdragen för skojs skull. Det brukar jag göra. Spelet kan kännas långt då det är 40 uppdrag. Men dom är faktiskt ganska korta. Så det går ganska fort ändå.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9