Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midtown Madness 3

Xbox
Midtown Madness 3
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    27 juni 2003
  • Utvecklare
    Digital Illusions, Microsoft
  • Antal ägare
    512
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/01 -07 20:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I Midtown Madness 3 så ska du köra med olika bilar i två städer, Washington D.C och Paris. Du kan både köra runt i staden själv och hoppa över hopp och köra runt i parken. Eller så kan du köra tävlingar för att vinna nya bilar som du kan köra runt i staden med. Du kan också leta efter färger i städerna. Då kan du få nya färger till dina bilar. Du kan också köra runt med en kompis i staden och bli jagade av poliser. Eller varför inte åka till den stora fotbollsplanen i Washington och köra en fotbollsmatch med bilarna med den stora bollen.
I spelet kan du också ändra väder och hur många poliser det ska finnas med när du kör.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra spel om man verkligen vill köra ett riktigt roligt och annorlunda bilspel. Många häftiga bilar och förbättrad grafik jämfört med dom tidigare spelen. Roligt att köra runt i städerna med kompisar och själv. Tävlingarna är också roliga. Det är rätt svårt att vinna tävlingarna i slutet och det gör att spelet blir lite roligare för dom som gillar mer utmaning.

Betyg till spelet
Grafiken är ju inte bra om man kollar på nya spel men om man tittar på dom tidigare Midtown Madness så är det en stor förbättring och därför ger jag grafiken en solklar tia. Spelkänslan är riktigt bra för alla som gillar annorlunda och roliga bilspel. Ljudet är bra om man kollar på dom tidigare spelen. Mycket förbättrat ljud från bilen. Hållbarheten är riktigt bra ett långt och roligt spel som man inte tröttnar på.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10