Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midtown Madness 3

Xbox
Midtown Madness 3
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    27 juni 2003
  • Utvecklare
    Digital Illusions, Microsoft
  • Antal ägare
    512
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.1

Speltest av Jini93

Inskickad av Jini93 den 14/12 -05 17:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan glida runt i Paris och Washinton D.C... Eller så kan du tävla i Checkpoint, Blitz eller så kan du jobba som chaffuör, polis, tidningsbud och mycket mycket mer... Man låser först upp olika bilar med att vinna olika race och sedan kan man köra lite som man vill i städerna och samla olika nya färger till bilen... Men se upp du kan bli jagad av polisen... Men du blir inte tagen till polisstationen eller når utan de försöker bara kvadda din bil...Garanterat kul!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätte roligt... Man kommer in i spelat fort och om man kommer 2:a i ett race så MÅSTE man bara försöka... Åtmindstånde jag.. Jag kan inte ge mig!... Jag själv har varvat spelet. Jag har alla bilar och alla färger utom 4 st och de måste jag tvinga och komma till min samling... Helt otroligt att det kan vara så bra?!

Betyg till spelet
Det är bra grafik.. Bra spelkänsla och helt otroligt bra gjort. Jag tycker det är fyndigt att man kan åka "underground" och man har såå mycket att nå upp till så det tar aldrig slut... Det här är ett spel för alla som gillar fart och lite fartspänning... Jag ÄLSKAR det och jag är nästan helt säker på att du också skulle göra det...!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9