Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Midtown Madness 3

Xbox
Midtown Madness 3
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    27 juni 2003
  • Utvecklare
    Digital Illusions, Microsoft
  • Antal ägare
    512
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.1

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 17/05 -05 18:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en arbetslös man som bor i Whasington/Paris som ska försöka få jobb men för att få jobben så måste du klara ett test först, mot din motståndare, det är alltid samma hela tiden och alltid säger han/hon inte du igen. Du kommer med tiden att få snabbare bilar beroende på hur långt du kommer och om man använder rätt körstil, jag rekommenderar inte prejningar utan försök att håll honom borta från vägen genom att köra in i honom från sidan i första bästa sväng. kalla det prejning om ni vill men inte jag det är mer ett kamikaze försök.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är väldigt bra och man har många bilar att välja bland, min peronliga favorit är Ford Mustangen (som är en fastback 2+2 värstingmodelen har forskat lite om det) som man får när man ska var stuntman åt ett film företag eller en vanlig simpel Chavrolett Corvette. Även om jag inte ser riktigt vad som är bra med alla bilar som tex sopbilen så är spelet helt klart värt att köpa.

Betyg till spelet
Grafiken är det inget större fel på men jag skulle nog vilja att det blev lite bättre runt om spelet och inte bara bilarna och vägarna ska se bra ut, därför en 8.
Spelkänslan är är jätte bra men kunde ändå vara lite bättre än vad den är. Ingen bil är likadan att köra fast en del bilar är nog lite väll sega i svängarna, lite segare än vad dom borde vara.
Ljudet är även det väldigt bra motorljuden från bilarna är fantastiska enligt mig men det saknas ändå det där lila x-tra för en 10.
Hållbarheten är inte lika bra, visst det är kul när man försöker klara det, men så fort man har varvat det så glömmer man av det.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9