Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMidnight Club 3: DUB Edition

Xbox
Midnight Club 3: DUB Edition
 • Genre
 • Releasedatum
  April 2005
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  100
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.6

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 11/09 -05 14:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Allting börjar i staden San Diego. Det är här på gatorna du ska börja din karriär i streetracing. Till och börja med så får du välja en bil i ditt garage.
Direkt efter att du gått ut för att utforksa San Diego så kastas du in i ett race på en gång. Du måste vinna det här racet för att gå vidare. Nu efter tävlingen så är det dags för dig och visa vem som är kungen av fyra hjul på gatorna.

Vad jag tycker om spelet
Det här är det bästa bilspel jag någonsin har spelat. Man kan nästan inte begära så mycket mer förutom en sak. Det är att spelet är lite lätt. Man kan klara ut det på ganska kort tid. Det borde hålla längre.

Men annars är allt annat otroligt. Jag köpte mitt för 299 kr. Game (som affären heter) hade precis sänkt priset från 599 till 299 kr. Så det var därför jag också passade på att köpa spelet =)

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken kan man inte begära så mycket mer av. Allt är så verkligt och smådetaljerat. Det gillar jag med det är spelet. En solklar tia.
Spelkänslan: Spelkänslan är väldigt verklig. Bilarna ser verkliga ut,miljön känns otroligt härlig och ja nästan allt är perfekt. Man kan inte begära så mycket mer. Jag ger spelkänslan en tia.
Ljudet: Är vädligt verkligt. Man hör verkligen motor ljudet. Man hör klart och tydligt på en trimmad motor och en original motor (vanlig motor). Det enda felet med ljudet är väll musiken i spelet. De flesta låtarna är inte riktigt i min stil. Det sänker betyget så jag ger ljudet en nia.
Hållbarhet: Eftersom det tar en viss tid och klara ut det så är hållbarheten väldigt bra. Men det är bara det att de flesta tävlingarna är bara för enkla. det sänker betyget till en sjua.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10