Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMidnight Club 3: DUB Edition

Xbox
Midnight Club 3: DUB Edition
 • Genre
 • Releasedatum
  April 2005
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  100
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.6

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Midnight Club 3 är nog det grymaste bilspelt jag spelat. Jag menar allt är bra på ett eller annat sätt, det finns olicka styling till olicka bilar motorcyklar och SUVs. Men nu över till själva spelet och vad man gör, man är en kille vid namn Wilbur som min heter. Det första du ska göra är att köpa en bil vilken, vilken man vill ha är en smak sak men själv föredrar jag dom gammla hedliga Muskel Bilarna. När du har köp din bil så är det bara att åka ut och köra. Det finns olicka klasser så du måse vinna några bilar för att kunna förstsätta tävla, och vad ni än gör så sälj dom inte för då kommer du att få problem längre fram i spelet. Det finns 3 olicka städer som man kan hålla till på, Detroit, Atlanta och San Diego, i varje stad så kommer du att stötta på olicka förare som vill möta dig. Dom ska du altid möta tidigt för där är lätta och snabba pengar. Sedan är det bara att trima och styla bilen om man vill och tycker det är nödvändigt med en snyg bil.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar det skarpt, dom har lykast med något som inte finns på Need for speed spelen. Nämligen att bilar kan gå sönder om man kör för dåligt. Men en sak som jag hoppas att dom kommer att ändra på till nästa spel är stylingen, det är inget fel på den för det blir mycket snyggare bilar än på Need for speed men varför ska man styla bilen/motorcykeln när man inte vinner något på det, man bara slösar pengar på nåt som man kommer ha andvändning för längre fram i spelet som en ny bil eller lite extra trim när man måste ha en snabbare bil.

Betyg till spelet
Grafiken är ju som vanligt bra för att vara ett Rockstar producerat spel med samma 3D känsla som i GTA spelen. Andlesningen till att den inte får en 10 är att när man andvänder lustgasen så tycker jag att bilden vrider sig något.
Spelkänslan är grym för att man kan liksom känna vilket underlag man åker på (Ratt rekomenderas).
Ljudet är lite sådär men om det inte hade varit för Muskel bilarnas sköna motor ljud så skulle den nog bara får en 6:a (Ska helst avnjutas med feta högtalare inkoplade till Xboxet).
Hålbarheten blir lite svår att sätta för en del gillar det men en del inte, det är framföralt motorintreserade som spelar de hemma så jag antar att om du gillar spel som Forza eller Need for speed så kommer du att älska setta spelet.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10