Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metal Gear Solid 2: Substance

Xbox
Metal Gear Solid 2: Substance
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 mars 2003
  • Utvecklare
    KCEJ
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.4

Speltest av Skogsmulle88

Inskickad av Skogsmulle88 den 01/09 -05 10:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet består av 2 delar + massor bonus uppdrag. Den första delen är den så kallade "Tanker Incident" som det pratas mycket om i "Plant"-delen av spelet.
Hur som helst, Tanker-uppdraget går ut på att fota Metal Gear RAY, som finns i skeppets last rum. Man är Solid Snake som är fältagent åt FOXHOUND. I "Plant"-uppdraget är man ännu en agent åt FOXHOUND. Dennes kodnamn är också Snake men det ändras snabbt i början av spelets gång.

För den som aldrig spelat förut(enkel snabb-genomgång:
Man är en gubbe som springer runt på ett av 2 olika ställen(en båt och ett oljereningsverk) och skjuter "militärer" och sånt. Det finns många vapen t. ex. M4, AK-74U, Socom, Stinger, Nikita, Claymore minor, chaff-, stun- och flashgranades. Och till många delar av arsenalen så finns tillhörande ljuddämpare utan extra kostnad.^^

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett av de bästa spelen som gjorts till Xbox. Grafiken är underbar, ljudet är exceptionellt och det räcker i stort sett hur länge som helst. I och med att grafiken är så bra och att ljudet nästan är ännu bättre gör det att spelet är (enligt mig) ett av de bästa spelen som har gjorts till Xbox.

Betyg till spelet
Grafiken: Världsklass, aldrig sett bättre grafik i ett spel från samma genre. Alla "cutscenes" är otroligt väl animerade och håller på i ca 5 min(ibland upp emot 30-45min, men det är först framåt slutet av spelet.

Spelkänsla: Spelkänslan är riktigt bra, dåligare blir det inte av att grafiken och ljudet är så bra synkat. Alla karaktärer som medverkar i spelet rör sig mycket trovärdigt.

Ljud: Ljudet är exceptionellt. Det enda dåliga ja kunde hitta var att dom inte lyckades med lip-syncet så bra. Bra röst-skådespelare t. ex. David Hayter(Snake) och Phil La Marr(Vamp).

Hållbarhet: Hållbarheten är hög, men mitt exemplar av Metal Gear Solid 2: Substance är brännt/ner laddat så ja kan inte spela nåra av bonus uppdragen. Men om jag hade kunnat så hade Hållbarheten troligen legat på 10.




Hoppas ni ger spelet en chans och inte tror att det är skit bara för att grafiken sög på PS1.

För stavfel eller andra klagomål, kontakta mig; Skogsmulle88

Tack & Adjö.
If You Fight, You Die

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9