Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Medal of Honor: European Assault

Xbox
Medal of Honor: European Assault
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 juni 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    57
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/01 -07 00:10

Handling / story / vad man gör i spelet
I Medal of Honor: European Assault så är du med under andra världskriget. Du spelar som en soldat. Du kommer att kämpa för att vinna över tyskarna. Du måste klara olika saker som att spränga kanoner och pansar vagnar. Du ska också leta efter kartor och spränga raketer.
Du ska klara olika uppdrag och när du klarat olika uppdrag kommer du att förflyttas till andra länder och kämpa. Du måste göra allt som står i din makt för att vinna i kriget.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra spel krigsspel. Väldigt svårt och väldigt många svåra uppdrag. Gillar spelets utgångspunkt. Alltså andra världskriget. Spelet är väldigt bra när det gäller att göra uppdrgen svåra och verkliga. Gillar att leta efter kartor och spränga raketer. Det är roligt att kämpa under andra världskriget. Jag rekommenderar spelet för alla som gillar olika krigsspel.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra med verkliga rörelser och detaljerade vapen i spelet. Spelkänslan är helt klart underbar. Det är kul att krigas mot andra och kämpa för att vinna krig. Ett spel utav världsklass. Ljudet är bra men inte det bästa. Det påverkar dock inte spelet så mycket. Hållbarheten är väldigt bra. Man kan spela spelet ett bra tag eftersom att det är väldigt långt.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10