Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inManhunt

Xbox
Manhunt
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  Maj 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  11
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 6.5

Speltest av Played

Inskickad av Played den 03/03 -06 11:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en man som heter James Earl Cash som är en brutal mördare. På alla banor i spelet är det kameror som övervakas av en man. Han säger vart fienderna är och hur man ska döda dom. Man kan ha flera olika vapen som man antligen hittar under spelets gång eller om man dödar en fiende som har ett vapen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett bra spel. Det kanske är lite brutalt , så man kanske ska vara 14 eller mer för alla spela det. Annars är det bra just för att man måste smyga hela tiden så man känner sig som att man är James. Det är ganska svårt och ganska jobbigt för om man har klarat att döda många på banan så kommer det liksom bara mer nästan hela tiden. Men det är klart ett roligt spel att spela.

Betyg till spelet
GRAFIK : Grafiken för en 6 för att det kunde vart bättre. Människorna kan ha lite fyrkantiga händer och blodet ser inte så äkta ut. SPELKÄNSLA : Spelkänslan får en 7 för att man kommer in i en bra stämning i spelet , man kanske inte spelar det ensam hemma på natten precis. LJUD : Ljudet är bra fast det kanske är lite ovärkligt. Man låter inte så som dom gör när man blir dödad av ett av vapnen i spelet. HÅLLBARHET : Hällbarheten är okej. Man kan tröttna på att döda hela tiden , så i alla fall jag kan inte spela i flera timmar i sträck.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7