Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mad Dash Racing

Xbox
Mad Dash Racing
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    12
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.3

Speltest av Yautja91

Inskickad av Yautja91 den 20/06 -07 14:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Mad Dash Racing [rek. 7+-]
Mad Dash är som man kan höra på namnet ett racing spel. Men i det här racingspelet kör man inga bilar. Utan i Mad Dash får man möjlighet att välja på olika karaktärer i form utav fantasifigurer.
När man valt vilken gubbe man ska spela med ska man välja på en av de olika banorna. Alla banor utspelar sig på olika ställen och de är fullt av olika överaskingar.
På banan går det ut på i och med att nedräkningen är på noll att man ska springa med all rusning till målet innan de andra gör det! Det gäller att hålla i hatten för man ska plocka på sig olika prylar ex. frukter som har sina fördelar t.ex. kan man kasta frukten på motståndarna. Förutom frukt finns det raketer i form utav någon sorts höna.. :P
För att komma till målet så fort som möjligt är det också bra att vara snabbtänkt och vara beredd på att se om det finns genvägar. Genvägar kan vara bra eller dåliga...
Det som kommer först i mål vinner!

Vad jag tycker om spelet
Mad Dash är ett härligt fartfyllt spel för kanske de lite yngre spelarna. Det händer alltid något nytt på varje race så man tröttnar inte så lätt när man väl kommit igång i Mad Dash tänkandet.
Miljöerna är snygga och stora. De är inte trånga och fula.. De är med andra ord väldigt välgjorda.
Det svåra med Mad Dash är att man måste hålla koll på så mycket och ibland komma ihåg alla knappar och funktioner. Man måste t.ex. komma ihåg hur man simmar snabbt, klättar, glider på is m.m på ett så effektivt sätt som möjligt. Om man har haft ett uppehåll med spelandet kan man ha svårt för att komma ihåg allt igen.

Betyg till spelet
Grafik: Den är bra. Snygga banor och miljöer. Inget mer med det.
Spelkänsla: Man får inte så stor känsla av gubben när den springer och det kan vara svårt att styra den vid vissa tillfällen. Men i övrigt är det helt OK.
Ljud: Ljuden är rätt roliga att springa till så det är ett stort plus! Om det är t.ex. en bana i afrika miljö är det djungelljud.. Så ljudet har de lyckats med men det är inte världsklass.
Hållbarhet: När man kommit igång med spelet tröttnar man inte. Men om man har tagit en paus har man svårt att vilja spela det igen. Så det blir lite plus minus noll. Därav blir det en 5:a.

Totalbetyg: 6 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5