Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











L.A. Rush

Xbox
L.A. Rush
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    10 oktober 2005
  • Utvecklare
    Midway Studios
  • Antal ägare
    49
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.3

Speltest av Ecko

Inskickad av Ecko den 05/06 -09 21:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en miljonär som heter Trix (ofta kallad bara T). Han äger en massa fina lyxiga bilar. Men när T ska åka på semester i två veckor och kommer tillbaka är alla bilar borta. T:s rival har varit framme och tagit alla hans bilar. Så nu måste du ut och vinna tillbaka dem alla och krossa T:s rival.
Du kan pimpa alla bilar du tar tillbaka på Weat Coast Costum (Pimp My Ride). Där är det passande musik från serien som går på MTV. Tyvärr är det inte fritt att pimpa bilarna själv, utan det gör PMR (Pimp My Ride). Det finns många saker att göra i spelet, tillexempel köra stuntrace. Dessa race ger dig nya bilar eller låser upp nya race i ”Multiplayer Mode”. Kör du lowrider race, ska du använda hydrulik för att få bilen att "hoppa" vid rätt ögonblick. Du kan även köra online på Xbox-Live.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra gjort men tyvärr finns det lite undantag.
Det som är bra är bland annat musiken, stor frihet och en halv bra story.
Det som är lite sämre är att Krascherna är väldigt långa (men det går att spola fram dom genom att trycka R-Triggen), dåligt sätt att skaffa NOS (finns röda NOS-markörer runt hela värden så man får NOS) och halv dålig story.
Annars är spelet helt okej.

Betyg till spelet
Grafiken är okej, men vissa grejer som man borde ha tänkt på. Vattnet ser ju fruktansvärt dåligt ut. Bara ljusblått vatten som ser suddigt ut. Samt att alla civil personer som går runt på gatorna inte ser så bra ut heller.

Spelkänslan är okej. Kontrollerna är lätta, men eftersom det är så långa och lite overkliga krascher så känns det inte som i verkligenheten. Jag kan inte leva mig in i ett spel som det blir overkliga krascher i, samt att T sitter kvar i bilen och bara håller upp händerna.

Ljudet är riktigt bra, speciellt musiken. Man kan välja om man vill lyssna på techno, hiphop eller rock. Sen har vi ju den klassiska Pimp My Ride musiken. Ljudet från motorerna låter riktigt bra, samt när man sladdar och kraschar.

Hållbarheten är bra. Spelet är verkligen fritt och man kan välja att bara "cruisa" runt i världen, och bara chilla. Spana in miljöerna med mera.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9