Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJet Set Radio Future

Xbox
Jet Set Radio Future
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 mars 2002
 • Utvecklare
  Smilebit
 • Antal ägare
  103
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 17/05 -05 19:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela utspelar sig i framtidens Japan och man är en medlem i gänget The GGs, man får välja en personlighet i det gänget. Sedan så får man uppdrag av olika personer eller liknade som man möter under tiden som man spelar, dessa uppdrag kan vara allt från att måla graffiti med de sprayburkar som man hittar till att göra nåt speciellt trick.

Vad jag tycker om spelet
Detta var det första spelat jag spelade till Xbox och antagligen det sämsta jag spelat. Visst var det kul i början men allt var så överdrivet och det gillar inte jag riktigt, som att kunna grinda upp på en lodrät stång utan att sakta ner farten. En annan sak som jag störde mig på var att man inte kunde ramla och att den började grainda utan att man ville det utan det skedde automatiskt vilket jag inte gillar.

Betyg till spelet
Grafiken var inte alls bra; det såg ut som om man var i en tecknad film eller något, lite kul men inte bra. Spelkänslan var inte alls bra då man inte hade någon kontroll över spelaren - han kunde som jag nämnde tidigare bara göra något som man inte vill.
Ljudet är det enda som håller klass här, bra musik och ljud i största allmänhet men saknar ändå det där lilla extra.
Hållbarheten var faktiskt inte så dålig som resten av spelet då man ville se vad gubbarna kunde göra och utforska banorna.

Totalbetyg: 6 Ljud: 9 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 4