Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hitman: Blood Money

Xbox
Hitman: Blood Money
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2006
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, IO Interactive
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 10

Speltest av Linus94

Inskickad av Linus94 den 13/01 -07 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett mycket våldsamt och grymt spel. Spelet går ut på att "Agen 47" ska ut och döda en massa folk. Man får olika ranker beroende på hur man beter sig. Om du vill ha en silent asassin rank får du inte bli upptäckt. Om du vill komma in i ett vakt hus, måste du döda/söva ner en vakt och ta hans kläder. Man kan också gömma folk i bla containrar, frysboxar och lådor. Eller slänga/knuffa ner dom över räcken. I början av ett uppdrag ska du välja vapen. Om du trycker "Y" kommer du komma till en meny där du uppgraderar vapen. Du får tillgång till mera uppgraderingar ju fler uppdrag du klarar. Om du inte vill ta med något vapen, får du ändå med Strypsnaran (Fiberwire) Nersövningsgift i en spruta (Syrine Poison) och lite andra saker. Om du vill slänga iväg saker, håll in spaken du styr med ett tag tills en rund cirkel kommer upp. När du släpper spaken slänger du föremålet. Om du vill distrahera vakter, släng ett mynt som du hittar i "Inventory" som du får upp med "X". Resten lär du dig på första uppdraget där du ska döda "Joseph Clarence". Lycka Till!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket bra. Gillar bäst att strypa, söva ner, förgifta, klyva huvudet itu, Gräva i halsen efter pulsården, Kasta en kniv i huvudet och hugga ihjäl dom i ryggen. Som jag sa innan är spelet mycket våldsamt och ni som är känsliga bör INTE spela det! Spelet är mycket blodigt och mord förekommer varje uppdrag :P. Min smak. Om ni gillar mord, galenhet och våld ska ni defenetift köpa detta spelet!

Betyg till spelet
Grafiken: Den är mycket mycket bra! Man kan faktist se att dom ser ut som riktiga människor. Och när man mördar dom ser det också realistisk ut. Stryper man dom så gör dom rörelser som om dom kvävs.

Spelkänsla: Mycket bra det med. Ett 3D spel (Inte 3D komma ut ur skärmen) med fpm (First Person Mode).

Ljud: Kvävnings ljud, Döds ljud, skrik... Allt är suveränt fixat.

Hållbarhet: Jag har haft mitt Hitman Bloodmoney i 2månader och det funkar som om jag precis köpt det så ni borde inte ångra er om ni köper det.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10