Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hitman: Blood Money

Xbox
Hitman: Blood Money
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2006
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, IO Interactive
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 10

Fler fusk

Guide

Inskickat av Linus94 den 14/01 -07 22:33

Här är två guider till som jag har skrivit. Hoppas detta hjälper.

Uppdrag 1: A Vintage Year
Vapen: Tag bara med silverballer med ljuddämpare.

Följ de två människorna igenom dörren och in i gården. Vänta där i några minuter tills du ser en grupp samlas i det sydvästra hörnet. Följ med dom. Oroa dig inte om vakterna. Dom bryr sig inte om dig så länge som du håller dig med gruppen.

På det tredje stoppet stannar guiden i ett runt rum med en vakt i det. Håll dig till gruppen för bara ett stopp till. Detta är precis utanför det runda rummet. När guiden ska gå vidare gå bara med dom en liten bit och kolla bakåt. När du ser att vakten har gått bort från det runda rummet, spring fort in i det runda rummet och in i det andra runda rummet och in i en av vin tunnorna där ett labb är. Precis i rummet framför dig, "väntar" en arbetar klädsel på dig. Var försiktig här, för det kommer en annan arbetare och kollar lite då och då. När han inte är där, spring in och ta kläderna.

När du tagit kläderna, gå in i garderoben bakom dig precis vid in/utgången och tryck på vit (Öppna Kartan). Kolla efter ett target. När han har passerat dig, gå ut ur garderoben och ut ur labbet. Gå rakt fram, förbi vakten, och in i ett rum med ett rött skrivbord i. Bakom skrivbordet är tunnor, bakom tunnorna är det en låda som ditt första Target ska ligga i. Ställ dig precis framför lådan och öppna kartan. Kolla efter ditt target igen och när han har kommit in i det rum du är i kan du stänga ner kartan och kolla på honom. (Det kan vara bra att spara här beroende på vilken svårighetsgrad du har) När han är på väg att gå ut via dörren framför dig, ta upp din silverballer fort och skjut han i huvudet. Dra hans kropp in i lådan du stod bakom och stäng den.

Gå tillbaka in igenom vin tunnan och sväng höger till labbet. Gå sedan till vänster och vänster igen. Om du ser en hiss på din högra sida har du gått rätt. Ignorera hissen för tillfället (Det är våran flyktväg) och gå rakt fram och till höger. Du kommer att se en garderob. Framför garderoben finns en dörr. Gå in i den och vänta på att en VIP guard ska komma ner från trappan. När han kommit ner och stannat, söv ner honom med sövningssprutan (Inte gift sprutan!) (Det sabbar bara din rating) och dra honom 3 trappor upp. Tag hans kläder här och vapen och stoppa in vapnet i din jacka. Gå upp till toppen dör det är en dörr. Gå in igenom den och gör en U Sväng så att du kommer till dörren bredvid. Gå in igenom den och gå rakt fram. Till slut kommer du att se två trappor som går snett upp. Gå upp för en av dom och gå till vänster och till dörren längst bort rakt fram. (Inte någon av dom på sidorna) När vakten som patrullerar har vänt sig och går iväg från dig, dyrka upp låset och ta dig in och stäng dörren. (Ännu ett bra spara ställe)

Förhoppningsvis sitter redan ditt sista target och spelar på sin cello. Du kan döda honom med antingen stryp snaran eller gift sprutan. När han är död, lämna hans kropp där och gå tillbaka samma väg du kom ifrån.

Huka dig ner och kolla i nyckelhålet om den patrullerande vakten ser dig. När han går bort, gå igenom dörren och ner för trapporna. Gå till vänster och igenom dörren och gör en U sväng till dörren bredvid och ner för trapporna. Längst ner, gå igenom dörren och gör en u sväng igen så att du ser en hiss på din vänstra sida. Välj call elevator och gå in. Åk ner till hangar och fly via planet!
____________________________________________________________________

Uppdrag 2: Curtains Down
Vapen: Tag inte med några vapen

När du börjar finns det två glas dörrar framför dig. Gå igenom den precis framför dig och till vänster. Gå till receptionen och prata med vakten. I smyg, kommer du ta upp en pistol, Real wii pistol för att vara exakt. Bry dig inte om att prata med honom igen, utan gå till höger och kolla till vänster. Där står två arbetare och pratar. När dom pratat färdigt går en av dom in till toaletterna. När han börjat göra sitt, tag upp sövsprutan och söv ner honom. Ta hans kläder och dra honom till containern till höger om dig och släng ner honom.

Gå ut ur toaletten och ta Verktygslådan på golvet precis framför dig och lägg ner din Real wii pistol. Gå nu ner för trappan lite längre fram och till vänster. När du har gått ner för trappan, gå till vänster igen och gå längs med korridoren till den sista dörren på höger sida. Där är det två vakter och en av dom kommer att söka efter vapen på dig. Du kan passera för han vet inte att du har ett vapen gömt i din låda. Ok gå ner för trappan och igenom dörren. Sväng till vänster och gå ner för den lilla trappan. Gå till höger och när du ser en trappa med en dubbeldörr framför, gå ner där och igenom dörrarna. Gå nu till vänster och gå längst ner i korridoren och igenom sista dörren på vänster sida. Nu ska du vara i ett stort soprum med sopsäckar i. Här kan du ta tillbaka din Real wii pistol och släppa ner lådan. Se bara till så att sopgubben inte är här när du gör detta.

När du är klar med det, gå ut ur soprummet och gå rakt fram. Ta den första dörren till vänster och gå upp för trappan. När du är uppe finns en dörr. Gå igenom den så kommer du vara i en vit korridor med en vakt vid ett skynke. Gå till vänster och sedan höger förbi vakten som sitter på stolen. Om han inte gör det är det bra men vi kommer till det sen. Till vänster ser du en dubbeldörr till. Gå in där så kommer du vara i ett rum med metall trappa till vänster om dig. Gå upp för den och när du är vid toppen, gå vid dörren du ser men inte igenom den. Här brukar det vara en arbetare så du måste vänta tills han har gått in i dörren bakom dig. När han gjort det och dörren har stängts, Placera en bomb på ljusen och gå ner för metalltrappan och igenom dubbeldörrarna. (Om du har svårt att hitta var du ska sätta bomben så kan du kolla efter stället medans arbetaren är här.) (Du ska inte sätta bomben manuellt utan kolla på A tecknet och kolla när det kommer upp en meny som heter ”Place Bomb”)

När du är nere och har gått ut igenom dubbeldörrarna, kolla på vakten på stolen (Om han är där) Om han inte är där kan du gå in i rummet med en stjärna och en garderob. Om det ligger en pistol på bordet, ta den och lägg dit Real Wii Pistol. Om den inte är där, göm dig i garderoben tills en gubbe kommer in. Vänta tills han har gått ut och ta hans pistol och byt ut den mot Real Wii Pistol. Nu är allt uppsatt för båda dina targets. Gå tillbaka till början till toaletten och ta på dig din valniga kostym. Vänta lite tills scenen där skådespelaren skjuter ditt första target då han dör denna gången. Efter en stund kommer alla vakter bli alert och kuta till scenen. Nu måste du vara snabb innan han upptäcker kroppen. Skynda dig att hitta ett ställe där din detonator når bomben och detonera den. Då sprängs lampan och hela lampsättet faller ner på ditt andra target. Gå nu tillbaka till början och fly igenom dörren.

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

dampen den 15/01 -07 21:45
längst upp har du skrivit uppdrag 2 men det är uppdrag 1. 1 är på nåt slags nerlaggt nöjesfält

dampen den 15/01 -07 21:46
för låt du skrev uppdrag 1 men det är 2

spel_tokig_ den 16/01 -07 07:41
Tyvärr grabben det duger inte...man kan inte få silent assasin :( men du har gått helt fel väg om du vill ha silent assasin på uppdrag 2.

Linus94 den 16/01 -07 15:20
Det är inte uppdrag 2 som är det första jag har skrivit. Det du menar med näjesfältet är bara tränings bana och kan inte få silent assasin på. Förästen kan man redan köra a vintage year från början. Altså är det de första uppdraget.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.