Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo: Combat Evolved

Xbox
Halo: Combat Evolved
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Bungie Studios
  • Antal ägare
    1217
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av kecke

Inskickad av kecke den 08/07 -05 21:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är den sista av ditt slag, avlad för strid, gjord för krig, du bemästrar alla vapen, du kan köra alla fordon... Och du fruktar ingen fiende.

Den kraftfulla Covenant-Alliansen, bestående av varelser som har beslutat att utplåna mänskligheten, det har krossat Jordens lilla Rymd Imperium. Det är upp till dig och andra överlevande på en liten koloni planet att lura bort deras flotta från jorden... Men ni blir lämnade åt era öden på den uråldriga ring planeten( Halo) att kämpa för era liv och mänsklighetens existens... Så ta tag i cykeln eller gå ner till närmaste butik och skaffa detta mästerverk till spel... Master Chief tar med dig på en resa du aldrig glömmer. Kör med den utrustade strids bilen Warthog. Eller vinn alla ytor med den stora stålmonstret( Pansarvagn) Scorpion. Eller elimenera dina fiender snabbt med Covenants Ghost. Eller ta över luften med en Banshee. Ta fram ett vapen som Assault Rifle som du kan ladda 10 gånger med full ammo, du kommer att regera med detta vapen. Shotgun kan krossa alla fiender med, en riktig fördel mot The Flood monster. Eller ta en Sniper och skjut av en Ghost förare med lätthet, eller mangla all om du vill. Pistolen kan ha kikarsikte med som du enkelt kan spöa en Covenant med. Eller spräng all i din väg med den sköna Rocket Launcher... Lycka till Chief.

Vad jag tycker om spelet
Väldigt bra spelkänsla. Bättre än 2:an. Kör Multiplayer med 4 spelare på en skärm. Tyvärr kan man inte flyga Banshee`n.
Gör din egen Spartan eller om du gillar att köra Multiplayer så skapa ett Multiplayer regler, och vilka vapen, fordon och massor med annat... Det är bara börja att spela och spöa Covenants... Plus+ dina Marinerna hånar fienderna vilket bra...

Betyg till spelet
Grafik: Ja, inte den bästa men inte heller någon Playstation 1 grafik. Ja en 7:a förmodar jag..

Spelkänsla: Spelkänslan är mycket skönare än i 2:an. Absolut en av de skönaste spelkänslorna, om man inte räknar med Ninja Gaiden. En 10:a solklart.

Ljud: Samma som 2:an fast kanske lite sämre och bättre. En 8:a, väldigt bra.

Hållbarhet: Ja, man klarar ut det snabbt precis som 2:an. En 7:a bra gjort...

Tack för att ni tog er tid.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5