Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/01 -07 19:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Halo 2 är uppföljaren till Halo. Du kan nu både spela som Master Chief eller som utomgjordingar. Efter att MasterChief försört ringen blir Covenanterna riktigt arga. Det är nu ett nytt krig att vänta. Du kan nu använda mer vapen en förut och också göra mycket mer saker med dom. Det är nu det gäller vinner du eller förlorar du? Du måste klara olika banor och vinna över utomgjordingarna i en stor strid.
Vår kära planet jorden blir attackerat och du måste göra allt för att reda den.

Vad jag tycker om spelet
Ett riktigt bra och spännande spel. Många nya saker sen Halo. Halo har dock en bättre story en vad Halo 2 har. Men när det gäller vapen och längre spel så är Halo 2 jättebra. Det är bättre vapen och fordon en förut och det gör spelet roligare. Det är också roligt att man kan vara Elites nu. Men det är roligast att vara MasterChief. Spelet är bättre nu och jag rekommenderar det.

Betyg till spelet
Om man jämför grafiken med Halo så är det en stor förbättring så jag ger den en tia. Spelkänslan är rätt bra men sämre en Halo. Halo har bättre story. Ljudet är riktigt bra med häftiga effekter Hållbarheten är riktigt bra man kan spela det här spelet väldigt länge eftersom att det är mycket mer banor en förut.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8