Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av gta89

Inskickad av gta89 den 16/10 -05 17:41

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här Halo spelet kommer man leva upp i en helt ny värld. Du börjar med din vän i ett rum på planet ett. För det finns nämligen två planeter. Jag brukar oftast göra så här i början. Jag gör så att jag ta och skjuter min vän men inte han man börjar med. Då tar jag det vapnet han hade som inte jag hade. Efter du har klarat där vid glas montlen så tar du det andra vapnet. Hur du gör när du försöker döda dom andra ja man kan ju alltid slåss eller så behöver man inte döda sina vänner.

Men du kan ta ens vän vapen om det finns någonting annat vapen. Efter ni har dödat alla så kommer du till massa stora såna dom kan bli ossynliga men man tycks se dom i alla fall. Det finns massa mer såna vid ett annat ställe men då bara skjuter man dom så mycket som man bara kan! Nu har du tyckts kommit in i spelet...Andra banan.....Nu ska du dräpa alla monster du bara ser men efter då kommer två jätte stora monster. Dom är giganta mot dig man kan nästan inte döda dom ensam. Men som tur är man har ju vänner. Men det är ett litet ställe jag brukar gömma mig bakom jag lurar dom dit och sen bakom den väggen skjuter jag på huvudet så mycket jag kan!

Huvudsaken med att dom kommer har jag nog kommit på. Det är för att spelet ska tsta er så att ni klarar av massa saker på planet "2". På ett uppdrag så kan du köra en panzarvagn ta den sen,ska du bara döda alla elaka på scootrana. Dom flyger åt alla håll.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är en diamant. Eftersom det har strålande grafik,bra spelekänsla och fint ljud. Hållbarheten är väldigt bra. Grafik 10/10. Ljud också 10/10 men man kan tycka faktiskt att den ska ha 20/10). Men nu är det ju så man får ju nöja sig. Spelet är väldigt skjutit i det. Spelkänsla 10/10 verkligen men man kan fastna på spelet om man inte klarar av ett uppdrag eller så. Så ni vet det bara.

Betyg till spelet

Grafik: väldigt fint gjort av dom som gjort hela spelet 10/10.

Hållbarhet: den är också bra hållbarheten 10/10

Ljud: ja det är likadant som rästen tycker jag i alla fall också 10/10

Spelkänslan: kan vara frostrerande ibland vid vissa tillfällen men annas väldigt bra är den också faktiskt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10