Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av kecke

Inskickad av kecke den 08/07 -05 14:02

Handling / story / vad man gör i spelet
När Halo förstördes blev Covenant inte stoppade, bara fördröjda. Drivna av vrede, tro och hämndlystnad, har dom skaffat ett fotfäste på det mest värdefulla vi har, Jorden...
Jordens försvar ligger krossade över hela planeten. Men trots att Master Chief är väldigt skicklig måste han förlita sig med nya vapen och oväntade allierade och avslöja en hemlighet så stor så att den kommer förändra galaxen för alltid... Spela som Master Chief( Spartan - 117) och Ammiduier(Covenant ledare och gör dom häftiga banorna med nya fiender: Brutes, Jackals och Heratics och faktiskt en sort av boss, Tantarus, Brute ledare... Nya vapen samt, Energi svärdet som man fick se i ettan men aldrig fick lägga händerna, ja nu får man det... Det kan skära upp en pluton i fel händer. Ett slag har en sving, det andra är en uppercut och om du låser siktet kan du göra ett dödligt slag, drygt 2 meter. Brute shot är en slags granat kastar som du kan ladda 3 gånger i fullt ammo. Brute plasma rifle, en plasma rifle fast röd och kraftigare. SMG en slags kulspruta effektivt på nära håll, inte så pricksäker på långt tack vare att rekylen " stegrar ". Battle Riffle, en bra lång och kort distans vapen, med burst fire( Inte Automatick alltså).

Lycka till, många plasma granater och döda covenants väntar... " Chief Defend This Station". " Yes Sir". " I Need A Weapon". " Right This Way ".

Vad jag tycker om spelet
Bra spel. Men ettan var skönare, pågrund av att det var ju ett klassiker spel. Men Halo 2 är den bästa uppföljaren hittils.
Det är bara att njuta av Master Chiefs grymma och kaxiga sätt mot Covenanterna. Och Ammiduiers kloka sätt att inte ta sig kritik och alltid säga sanningen. Och så klart Johnsson`s roliga sätt att skämta och skälla ut sina soldater... Bra humor, äventyr och action...

Betyg till spelet
Grafik: Betydligt bättre än ettan och Master Chiefs nya look är så häftig och Ammiduier`s onsynlighet. En 8.

Spelkänsla: Spelkänslan är riktig bra, fartfylld action när det e bäst, men ettan var skönare spelkänsla. En 8.

Ljud: Bra ljud på skotten och musiken. Kan vara lite kuslig ibland. Fast inte för det mesta. En 8.

Hållbarhet: Nja, det är väldigt lätt att klara ut det. Men vem vet. Det spelar roll vilken svårighetsgrad man spelar på. En 7.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5