Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av CABE

Inskickad av CABE den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Halo2 är uppföljaren till Halo C:E (Combat Evoled). Även i uppföljaren så ska man slåss mot "Covenant" och "The Flood"
för att försvara mänskligheten. I början av spelet börjar på samma sätt som på etten man får en ny rustning som heter Mark VI Mjolnir och fortvarande så är Cortana inprogramerad i rustningen för att hjälpa Master Chief. Det finns flera ändringar som inte var med i ettans Halo fast alla ändringar är bättre. Allt som man undrade över i "Halo C:E" får man nu reda på, Man får också träffa en ny covenant som heter Brute med dom så följer vapnet "Brute shot" med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är det bästa spel som finns och jag tycker att det borde komma en uppföljare om den är dubbelt så bra som halo C:E eller Halo2 är så kommer den bli ett stor säljare över hela världen. Man undrar några saker som hände i tvåan som man vill få reda på t.ex. hur Johnson överlevde i ettan, som jag hopas att man får reda på i trean.
Men för er som inte har köpt halo än så gör det ni kommer inte bli besvikna.

Betyg till spelet
Grafiken verkar vara top grafik för det är så fint gjord och man kan ser tydligare vad som händer runt omkring en det var redan top betyg i Halo C:E så nu skulle jag vilja ge änu mer.
Spelkänslan är också i top betyg man har fullt kontrol om vad som händer i spelet när du bestämmer över alla marines när dom är i närheten.
Ljudet är också i top betyg när man här den passande musiken när man blir omringad av covenants till och med då hör man fienderna och marines skjuter doms smg, plasma rifle eller när dom kastar bomber på fiender så covenants dör och hur dom låter då.
Samma som dom andra så ligger till och med hållbarheten i top betyg man kan bara inte sluta spela.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10