Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av Hellion

Inskickad av Hellion den 19/05 -05 21:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Halo2 är uppföljaren till Halo:CE. Det handlar om Spartan 117 även känd som Master Chief som är den sista överlevande från Spartan-11 projektet. Men nu kommer man att va en Covenant F.D Elite. Arbiter som man kallas skulle som Elite försäkra Halo 1 men misslyckades så nu har han blivit en Arbiter som ska utföra självmords uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Halo2 är bland värdens bästa spel. Det som är det roligaste med spelet är att nu kan vara på båda sidorna alltså Master Chief och Arbiter t.ex tänk dig att stå framför en Hunter utan att den försöker slå dig. Så det är extremt roligt detta spel. För tillfället finns bara spelet på Xbox men jag tror att det kommer ut på PC eller Play station.

Betyg till spelet
Grafiken är gudomligt bra för att allting ser så verkligt ut t.ex. flood och så ser man benen på den man är så det blir en tia. Spelkänslan är också väldigt bra att man lever sig in i spelet t.ex. när man springer mot din fiende med Energy Sword så det blir en tia. Ljudet väldigt för man alla ljuden är så verkliga och musiken är hur bra som helst så det blir en tia till. Håller hur länge som helst för man tröttnar aldrig på det så ännu en tia.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10